SPLAT BLACKWOOD – Pentru spirite puternic

Pasta de dinți neagră cu efect de albire.
Pasta de dinți neagră cu efect de albire.

Sensiblu lansează  pe piaţa românească o nouă marcă de produse pentru îngrijire orală – SPLAT. Produsele SPLAT se disting prin originaliatea ingredientelor folosite, dorinţa producătorului fiind să ofere produse eficiente, sănătoase şi să reinventeze experienţa spălatului pe dinți.  SPLAT Special BLACKWOOD este o pastă de dinți neagră care îţi asigură o respiraţie proaspătă, dinţi sănătoşi de un alb natural şi are un efect antibacterian de durată.


Cărbunele de mesteacăn Karelian albeşte, absoarbe mirosurile, impurităţile şi formează o pastă unică de culoare neagră.
Cărbunele de mesteacăn este folosit de mult timp pentru a neutraliza bacteriile şi toxinele, însă, pe vremuri, oamenii nu beneficiau de acest ingredient în pasta de dinţi ci îl foloseau în mod direct.  Extractul de boabe de ienupăr şi complexul de ingrediente active asigură o bună protecţie împotriva bacteriilor şi a plăcii dentare. Studiile moderne au arătat că proprietăţile antibacteriene ale acelor de ienupăr sunt de neegalat. Uleiul esenţial de ienupăr este un ingredient clasic folosit pentru îmbunătăţirea stării de spirit şi purificarea minţii.



Extractul de ştevie oferă un plus de proprietăţi antibacteriene şi antifungice.  În multe ţări, ştevia este considerată un ingredient secret pentru alimentaţie. Ştevia stimulează eliminarea sărurilor de metale grele din  organism, are un efect tonifiant şi încetineşte procesul de îmbătrânire.  Biosol are un puternic efect antiseptic, previne dezvoltarea bacteriilor şi menţine elasticitatea gingiilor.

Această pastă albeşte sigur şi eficient dinţii, împiedicând dezvoltarea bacteriilor.
Menţine respiraţia proaspătă, împiedică formarea plăcii dentare şi normalizează PH-ul salivei.

SPLAT BLACKWOOD nu conţine substanţe care pot fi dăunătoare pentru organism : sodium lauryl sulfate, clorhexidina, triclosan, fluoruri.

Dacă în viaţa ta nu este loc pentru lene sau plictiseală şi vrei să fi altfel, SPLAT BLACKWOOD este pasta de dinţi care ţi se potriveşte.

Produsele SPLAT sunt realizate în loturi mici şi din cele mai bune ingrediente provenite de la producătorii de top. SPLAT are o fabrică modernă şi ecologică din punct de vedere al producţiei de CO2.
Fabrica se află în regiunea Valdai, din Rusia, o zonă cu vegetaţie bogată. Managementul calităţii este certificat la cele mai înalte standarde GMP Cosmetics, ISO 9001.

 
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca B pe 21 Iul 2016, 14:03
    testare Splat

    Pasta de dinti Blackwood poarta un mesaj de autoritate si putere, iti evoca mister si deschidere catre noi posibilitati sau resurse. Desi creatorii ei o recomanda barbatilor rebeli si indrazneti mi-am exersat cu ea apetitul pentru contraste creative si am reusit o concentrare psihonervoasa in vederea biruirii unor obstacole si atingerea unor scopuri. Ar fi fost chiar ciudat daca nu as fi incercat-o, deoarece negrul este culoarea imbracamintii clasice care face purtatoarele sale sa apara mai suple si mai sofisticate. Chiar daca are culoarea neagra are un puternic efect de albire datorita carbunelui de mesteacan din componenta sa. Daca ar fi cunoscut-o Coco Chanel poate nu ar mai fi dormit imbracata intr-o picatura de parfum, ci intr-un strop de pasta de dinti Blackwood.

    0
    0

  • alyna24 pe 8 Iun 2016, 02:15
    Splat

    Am inceput sa testez aceasta pasta de dinti in urma cu o saptamana , si pot spune ca rezultatele au inceput sa apara imediat .Sunt foarte incantata si o recomand cu incredere .#buzzsplat

    0
    0

  • Alexandra pe 7 Iun 2016, 11:08
    Splat

    Am primit de curând pachetul de la BUZZStore cu noile paste de dinți ‪#‎buzzsplat‬. Am început testarea cu varianta Splat Blackwood și îmi place foarte mult că îmi asigură o respiraţie proaspătă și că are un efect antibacterian de durată. Este prima dată când folosesc o pastă de dinți de culoare neagră și îmi place efectul cărbunelui de mesteacăn Karelian. Pur și simplu se simt ingredientele naturale! O recomand!

    0
    0

  • Rumega Andreea pe 4 Iun 2016, 14:40
    Pasta de dinti Splat

    Pasta de dinti Splat Blackwood este una dintre cele mai bune paste de dinti pe care am incercat-o vreodata.In cuda faptului ca aceasta pasta are culoarea neagra, iti albeste dintii intr-un mod surprinzator.Am deja o saptaman de cand o folosesc si pot sa spun ca este preferata mea. Va recomanda cu caldura sa o incercati si voi si nu ve-ti regreta.

    0
    0

  • carmen petrescu pe 3 Iun 2016, 17:40
    Splat

    De curand am inceput sa testez aceasta pasta de dinti din gama Splat care mi se pare inedita, nu am mai intalnit nicio pasta de dinti neagra. Si culmea promite sa albeasca dintii! Sunt deja la a 6-a folosire si mi se pare ca are efect, insa trebuie sa o folosesc un timp mai indelungat. Aspectul sau este de gel fin, mirosul delicat, face multa spuma si improspateaza respiratia. O recomand cu drag.

    0
    0

  • erika pe 15 Ian 2014, 10:05
    buna ziua

    cum as putea comanda pasta de dinti?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod