Somerset, produse specifice ingrijirii pielii barbatilor

Gama de ingrijire a tenului de la Somerset contine patru produse basic pe baza de substante active naturale.
Post-Shave Balm – Balsam dupa barbierit cu ingrediente naturale
Cotinutul sau cu ulei din seminte de macese ciliene are efect rapid reparator. Combinatia cu extrasul din miraculoasa Aloe Vera cu efectul sau hidratant, fac din balsamul de dupa barbierit David Somerset un produs performant, ce ajuta la restabilirea balansului de hidratare a pielii si ameliorarea efectelor produse tenului de masina electrica de ras sau de lama. Acest produs reduce riscul iritatilor si calmeaza pielea. In compozitia gamei de produse David Somerset se regasesc ingrediente naturale, organice, ce va ajuta sa aveti parte de un barbierit optim si o ingrijire a pielii cat mai eficienta.
Mod de folosire: aplicati pe pielea uscata, dupa barbierit. in caz de contact cu ochii clatiti bine cu apa.
Pret recomandat 23 RON

Pre-Shave Scrub – Exfoliant de fata cu efect mentolat (SCRUB)
Exfoliantul mentolat David Someset are in compozitia sa o formula unica de vitamine (Vitamina B5, C si E) si extract de Jojoba.. Toate aceste ingrediente ajuta la mentinerea unui ten fin, sanatos si revigorat. Folosit in mod regulat, ajuta la reducere iritatilor si a cresterilor de par sub piele, indepartarea si prevenirea punctelor negre si deblocarea porilor. In compozitia gamei de produse David Somerset se regasesc ingrediente naturale, organice ce va ajuta sa aveti parte de un barbierit optim si o ingrijire a pielii cat mai eficienta.
Mod de folosire: umeziti fata. Aplicand o cantitate redusa de produs, masati usor zonele fetei evitand zona ochilor si contactul cu ochii. Clatiti cu apa calduta. in caz de contact cu ochii clatiti bine cu apa rece. Pentru o ingrijire cat mai buna este recomandat sa folositi aceste produse impreuna cu uleiul de barbierit David Somerset care va este potrivit.
Pret recomandat 24 RON

Produsele liniei Somerset se gasesc in peste 15 tari de pe toate continentele, fiind apreciate pentru continutul lor cu extracte naturale si pentru efectele benefice aduse pielii. Gama Somerset se gaseste in lanturile de farmacii si magazinele specializate de produse cosmetice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod