Solecrin: protectie solara eficienta

O adevarata dilema cand stii ca 15 minute de bronzare iti imbatranesc pielea cu 72 de ore, iar cu fiecare raza de soare riscul unui cancer de piele creste in mod alarmant.
Vara aceasta putem insa sa ne bronzam linistiti, fara nici o teama, cu noile produse SOLECRIN de la IWOSTIN. Datorita calitatilor extraordinare ale apei termale de la Iwonicz Zdroj (o binecunoscuta statiune din Carpatii Vestici) si a faptului ca nu contin coloranti sau parfum, aceste produse calmeaza iritatiile si sunt perfect tolerate de piele, ele fiind puternic hipoalergenice. Datorita acestor proprietati de exceptie, ele sunt recomandate inclusiv bebelusilor de sase luni.

Produsele SOLECRIN incorporeaza insa, in acelasi timp, cea mai noua tehnologie.
Ele actioneaza din interior gratie filtrului imunologic inovator, Antileukine 6, care intareste sistemul natural de aparare a pielii, reuseste sa reduca cu 44% numarul celulelor afectate de razele solare, sa protejeze ADN-ul si sa impiedice fotoimbatranirea pielii. In acelasi timp, actioneaza si din exterior, datorita sistemului de filtre minerale si chimice pe care le contin (filtre fotostabile si hipoalergenice, care se potenteaza reciproc si asigura o protectie ideala).

Un element de baza il repezinta filtrul de ultima generatie Tinosorb M, care imbina caracteristicile filtrelor chimice si minerale si asigura, in plus, stabilizarea altor filtre anti-UV, protejand pielea impotriva radiatiilor UVA si UVB.
In plus, vitamina E, actionand impreuna cu Antileukine 6 imbunatateste microcirculatia in vasele capilare, apara pielea de radicalii liberi, ii confera elasticitate, o catifeleaza si ii reda aspectul tanar.

Preturi:
Crema cu protectie solara, rezistenta la apa SPF 50+ - 29.50 lei
Crema cu protectie solara, rezistenta la apa SPF 25 - 25.70 lei
Lotiune cu protectie solara SPF 30 - 34.90 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod