Sfatul smart de la Dr. Hart: activează digestia cu enzime pancreatice

Mulți dintre noi ne confruntăm adesea cu balonări, crampe, dureri abdominale, arsuri sau greață. Aceste manifestări neplăcute sunt puse pe seama stomacului și se crede că digestia nu s-a produs într-un mod eficient.
Însă știați că NU stomacul are rolul principal în procesul de digestie, ci intestinul subțire? În stomac, alimentele sunt doar fragmentate în mici bucățele, care sunt eliberate mai apoi în intestin, unde cu ajutorul enzimelor, se continuă digestia și se absorb nutrienții.

De aceea, o digestie optimă reprezintă mai mult decât un simplu proces fiziologic, deoarece aceasta este esențială pentru absorbția nutrienților, care contribuie la menținerea stării de bine a organismului.

Dr.
Hart vine în sprijinul celor ce întâmpină probleme digestive cu o soluție la îndemână - Enzime pancreatice, care contribuie la descompunerea nutrienților din alimente, facilitând digestia și tranzitul intestinal. Prin conținutul ridicat de enzime, produsul este util în cazul exceselor alimentare, dar și atunci când pancreasul nu produce suficiente enzime.

Ingredientele pe care le conține produsul funcționează ca un adjuvant în procesul de digestie și tranzit intestinal. Amilaza transformă carbohidrații în zaharuri, proteaza contribuie la descompunerea proteinelor, iar lipaza ajută în digestia grăsimilor.

Prin forma lor farmaceutică, comprimatele Dr.
Hart Enzime pancreatice sunt special concepute pentru a rezista acțiunii acidului gastric.

Mod de adminstrare: câte 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, după masă.

Dr. Hart Enzime Pancreatice se găsesc în Sensiblu, la prețul de 13.99 lei

Pentru mai multe detalii și sfaturi utile puteți accesa:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod