Servetele umede pentru hemoroizi
Cara - Ozone Laboratories

Stiai ca jumatate din populatia planetei sufera de hemoroizi? Conform informatiilor de la National Center for Health Statistics, hemoroizii sunt o problema majora de sanatate publica.
Stiai ca jumatate din populatia planetei sufera de hemoroizi? Conform informatiilor de la National Center for Health Statistics, hemoroizii sunt o problema majora de sanatate publica. Studiile au aratat ca peste 50% din populatia planetei sufera de aceasta boala hemoroidala, luandu-se in considerare si hemoroizii ce au caracter temporar (gravidele), precum si prezenta unui episod hemoroidal pe intreaga durata a vietii unui individ.
In Romania, boala hemoroidala are o larga raspandire, apreciata in statistici la 15-20% din populatie, ceea ce imprima un caracter social bolii.

Igiena si sanatatea sunt strans legate in cazul acestei boli.
Igiena riguroasa in cazul bolii hemoroidale duce la o ameliorare evidenta a simptomelor.
De cele  mai multe ori insa, boala este neglijata si tratata necorespunzator. Multi bolnavi abordeaza problema cu jena si nu merg la medic, incercand sa ignore sau sa trateze "in casa" simptomele. In cele mai multe dintre cazuri, boala se agraveaza. Tratamentul medicamentos nu este curativ si de aceea, este extrem de importanta igiena.

Hemoroizii provoaca dureri intense din cauza inervatiei puternice a zonei rectale si apar mai des la persoane cu
varste cuprinse intre 30 si 60 de ani.
De asemenea, mai mult de 90% dintre femeile gravide si proaspetele mamici sufera de hemoroizi. Si factorul ereditar joaca un rol important in incidenta acestei boli; hemoroizii pot aparea atat ca predispozitie constitutionala, cat si ca o consecinta a altor boli (ciroza, colita etc).

Compania Ozone Laboratories a lansat pe piata produsul Cara, servetele umede pentru hemoroizi ce actioneaza astfel:

  • amelioreaza durerea cauzata de inflamatia si de iritatia zonei
  • reduc starea de disconfort intalnita in boala hemoroidala
  • sunt eficace si nu au efecte adverse, datorita extractelor naturale pe care le contin: hamei, alantoina, Aloe, musetel si pantenol
  • Servetelele Cara  sunt recomandate persoanelor care sufera de hemoroizi si fisuri anale necomplicate, precum si femeilor insarcinate si proaspetelor mamici.

Datorita ingredientelor active, servetelele umede pentru hemoroizi Cara au:

  • rol astringent, datorita extractului de hamei ce ajuta la scaderea iritatiei zonei pe care se aplica
  • rol antiinflamator datorita extractelor de hamei, alantoina si Aloe
  • efect hidratant si emolient datorita continutului de pantenol, musetel si alantoina

Servetelele Cara au rol esential in mentinerea igienei zilnice si sunt recomandate pentru folosire zilnica, multipla.
Pachetul de servetele Cara contine 40 de bucati si se gasesc in farmaciile din tara, precum si in benzinariile Rompetrol.
Pret recomandat pachet 13,49 RON.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Petre pe 9 Ian 2015, 13:46
    servetele umede hemoroizi

    Va rog sa-mi comunice cineva daca pot comanda la dvs. online acest produs, daca il aveti in stoc si in ce cantitate. Multumesc.

    0
    0

  • Mirabela pe 4 Mai 2010, 16:54
    fisuri anale si hemoroizi

    eu n-am mai gasit astfel de servetele, in schimb in farmaciile Sensiblu am gasit PROCTONOL - servetele pentru fisuri anale si hemoroizi foarte bune. sotul meu le foloseste de vreo 3 saptamani si e foarte incantat.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod