Septogal cu lactoferină, aliatul contra răcelii şi gripei indiferent de anotimp!

Septogal cu lactoferina dezinfectează şi actionează direct la locul inflamaţiei, calmează durerea şi senzaţia de usturime. Uleiurile volatile din compozitie aduc prospeţime cavitaţii bucale şi căilor respiratorii şi reduc cu succes procesele oxidative la nivelul mucoaselor. In plus, caracterul antiseptic şi antiviral îl recomandă si postoperator, în cazul amigdalectomiei sau a extracţiilor dentare.
Septogal  cu lactoferina dezinfectează şi actionează direct la locul inflamaţiei, calmează durerea şi senzaţia de usturime. Uleiurile volatile din compozitie aduc prospeţime cavitaţii bucale şi căilor respiratorii şi reduc cu succes procesele oxidative la nivelul mucoaselor. In plus, caracterul antiseptic şi antiviral îl recomandă si postoperator, în cazul amigdalectomiei sau a extracţiilor dentare.

Lactoferina este o proteina multifunctionala care protejeaza organismul de infectiile microbiene si virale, are proprietati  imunomodulatoare , potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora;  Mentolul şi uleiul de mentă înlătură durerea şi senzaţia de usturime la nivel faringian, eucaliptul scade secreţia de mucus de la nivelul căilor respiratorii, în timp ce uleiul de pin are efect expectorant.

Beneficii Septogal cu Lactoferină:
Adjuvant în tratamentul infecţiilor acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiană: faringite, laringite, gingivite, stomatite;
Dezinfectant bucofaringian ,reduce inflamaţiile şi procesele oxidative la nivelul mucoaselor, calmeaza durerea si senzatia de usturime;
Indicat postoperator după amigdalectomie sau extracţii dentare;
Antiseptic, antiviral, antifungic, antiinflamator.
 

O cutie de Septogal cu Lactoferina contine 27 comprimate tristratificate. Preţul recomandat de producător este de 15 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod