Scapa de cicatricile post acne cu eMatrix

Cicatricile post acnee sunt unele dintre cele mai suparatoare “defecte” estetice. Dupa ce trece nesuferita acnee, isi fac loc aceste semne pe care ai senzatia ca nu le vei putea acoperi vreodata.

Ce este acneea

Este stiut faptul ca acneea apare, in special, in adolescenta, insa nici adultii nu sunt feriti de aceasta afectiune. Statistic vorbind, fiecare a cincea persoana de pe planeta sufera de aceasta afectiune si este rezultatul interactiunii dintre bacteriile saprofite normale si o piele anormal de grasa.

Ceea ce ramane dupa vindecarea acestor leziuni sunt cicatricile post acnee.
Leziunile se localizeaza pe fata, pe tegumentele trunchiului, mai ales pe spate, dar si la nivelul pielii capului.

Pentru a scapa definitiv de aceste leziuni, medicii esteticieni recomanda tratamentul Sublative eMatrix, procedura care utilizeaza sublatia RF si tehnologia cu radiofrecventa bipolara fractionate pentru a plasa energia termica eficient in piele unde produce un impact dermic semnificativ cu efecte de disruptive minima a epidermei.

“Sublative eMatrix  reprezinta o noua tehnica de rejuvenare faciala, cu un impact dermal ridicat pentru toate tipurile de ten.
Ce este si mai imbucurator este faptul ca timpul de recuperare post interventie este minim, iar eficienta este maxima”, explica specialistul aBeauty Clinique.

De obicei, tratamentul dureaza in jur de 20 – 40 de minute, ca si numar de sedinte sunt recomandate 3, realizate la un interval de o luna distanta intre ele. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod