Sărbători fără probleme digestive? Da, vă rog!

Perioada iernii și a sărbătorilor este de regulă una aglomerată: vacanțe, călătorii, pregătiri, dar mai ales o alimentație bogată și diversificată, care are, de cele mai multe ori, repercusiuni asupra stării de bine a sistemului digestiv.

Astfel, digestia deficitară cauzată de mesele copioase poate fi un real impediment în perioada vacanței, cauzând disconfort gastric: crampe abdominale, balonare, senzație de preaplin, stări de greață sau vărsături.

Pentru a combate eficient toate aceste neplăceri, Fiterman Pharma vă propune soluții pentru fiecare problemă!

Pentru o DIGESTIE RAPIDĂ ŞI COMPLETĂ, FĂRĂ URMELE KILOGRAMELOR ÎN PLUS se recomandă DIGEX, SUPER ENZIME PENTRU O SUPER DIGESTIE. Digex este o formulă complexă de enzime digestive care îmbunătățesc digestia, elimină senzația de preaplin și înlătură stările de disconfort gastric.

În plus, este uşor de administrat: 1 capsulă DIGEX pe zi (în timpul mesei sau după masă), pentru copii de la 6 ani și adulți.

Pentru AMELIORAREA SAU PREVENIREA BALONĂRII combatant este BALONIX, ŞI SCAPI DE NEPLĂCERI. Balonix este un produs inovator, cu dublă acțiune - antiflatulență și antibalonare. Produsul se poate administra și diabeticilor, pentru că NU conține zahăr. Recomandat copiilor de peste 6 ani și adulților.

Pentru AMELIORAREA STĂRILOR DE GREAȚĂ ŞI A VĂRSĂTURILOR se recomandă EMETIX, PĂSTREAZĂ-ŢI STOMACUL UŞOR.
Pe lângă neplăcerile digestive, capsulele tratează și grețurile cauzate de anumite medicamente, după intervențiile chirurgicale sau specifice răului de mișcare (administrat cu jumătate de oră înainte de călătorie). Datorită mecanismului său de acțiune, EMETIX se poate administra în siguranță și fără reacții adverse și pentru ameliorarea grețurilor din timpul sarcinii. Recomandat copiilor de peste 6 ani, adulților și femeilor chiar din prima lună de sarcină.

Mai multe detalii despre produse se găsesc pe www.fitermanpharma.ro sau www.cetipicagreu.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod