Sanofi România lansează MagneVie Express®, magneziu şi vitamina B6

Sanofi România anunţă lansarea MagneVie Express®, supliment alimentar care conţine magneziu şi vitamina B6 ce contribuie la reducerea stărilor de oboseală şi extenuare, la funcţionarea normală a sistemului nervos şi la menţinerea sănătăţii psihice.

Inovaţia pe care o aduce MagneVie Express® în acest segment este forma modernă de prezentare, granule orodispersabile, care conferă rapiditate şi uşurinţă în administrare (nu necesită apă), produsul fiind total adaptat ritmului vieţii moderne.



Suplimentul asigură un aport de 150 mg de magneziu și 0,7 mg de vitamina B6. Citratul de magneziu din compoziţie este o sare organică, cu grad ridicat de solubilitate care este asimilată foarte bine de organism. Nu conține zahăr și, astfel, poate fi utilizat și de către persoanele cu diabet zaharat. În plus, nu conține nici glucoză, gluten, lactoză, proteine din lapte sau conservanți, aliniindu-se celor mai recente tendinţe în alimentaţie. Este uşor de administrat, fără a necesita apă, datorită formei de granule orodispersabile care se dizolvă direct pe limbă.
Este recomandat adulţilor şi adolescenţilor (1-2 plicuri pe zi), dar şi copiilor cu vârste de peste 6 ani (1 plic pe zi). Este disponibil în farmacii în cutii cu 20 de plicuri unidoză.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod