Samsung GALAXY S5 devine antrenorul tău personal, pentru un stil de viață sănătos

Ritmul vieții de zi cu zi devine tot mai alert, iar eficientizarea timpului pentru a face față tuturor activităților este în fiecare zi o provocare. Pentru un stil de viață cât mai sănătos și pentru a te putea menține în cea mai bună formă, ai nevoie de dispozitive care să te ajute cât mai mult în organizarea fiecărei zile.

Pentru a-ți veni în întâmpinare, Samsung GALAXY S5, împreună cu dispozitivele inteligente purtabile Gear 2 și Gear Fit, te ajută să fii mereu activ. Funcția S Health oferită de GALAXY S5, tehnologia de top îmbinată cu cele mai moderne soluții de fitness de pe dispozitivele inteligente, vor transforma telefonul într-un asistent personal, pentru ca tu să te poți bucura atât de conectivitate, cât și de un stil de viață sănătos.

Samsung GALAXY S5 a fost creat și inspirat de stilul tău de viață, astfel încât să răspundă cât mai bine cerințelor tale.
Astfel, funcția S Health 3.0 de care beneficiază GALAXY S5 a fost special concepută pentru a-ți oferi posibilitatea de a te menține în formă și de a fi mereu informat despre starea ta fizică cu ajutorul mai multor instrumente. Pedometrul, istoricul dietelor și exercițiilor și, ca noutate, sistemul prin care poți afla cu ușurință ritmul cardiac fac din GALAXY S5 partenerul de încredere pentru tine, atunci când vrei să te menții în formă.

Fie că vrei să afli dacă ai parcurs cel puțin numărul minim de pași indicat de medic pentru a te menține în formă, fie că aleargi frecvent în parc sau pe piste special amenajate, pedometrul îți va monitoriza distanța parcursă, pentru un antrenament cât mai reușit.

De asemenea, datorită funcției S Health, telefonul se transformă într-un jurnal personal în care îți poți ține evidența alimentelor consumate pe parcursul fiecărei zile, a caloriilor arse și multe alte informații care completează un regim de viață sănătos.

Funcția de măsurare a ritmului cardiac este o noutate oferită de Samsung GALAXY S5, care îți oferă posibilitatea de a-ți verifica pulsul ori de câte ori este nevoie, fiind o funcție utilă atât pentru cei care practică un sport intens cât și pentru cei care vor să știe doar că pulsul este în limitele normale.

Pentru a confirma atenția pe care Samsung o oferă menținerii unui stil de viață sănătos, odată cu GALAXY S5, Samsung a dezvoltat noile dispozitive inteligente Gear 2 și Gear Fit.
Acestea îți oferă mai multă libertate de mișcare, fără să fii nevoit să renunți la conectivitate. Ambele dispozitive încorporează aplicații speciale de fitness, pentru ca tu să îți poți crea antrenamente de fitness în timp real, personalizate, sau să îți măsori pulsul.

În plus, experiența GALAXY S5 este completată de un pachet special de aplicații premium ce îți sunt oferite fără costuri suplimentare, care cuprind și aplicații relevante pentru menținerea unui stil de viață sănătos. Printre acestea se numără Endomondo, RunKeeper, Lark, MapMyRun și MapMyRide. Toate acestea îți aduc posibilitatea de a monitoriza cu ușurință activitățile de fitness și în același timp performanțele obținute, transformând noul GALAXY S5 în asistentul tău personal de Wellness, cu recomandări personalizate și simple despre cum să fii mereu în formă.  Astfel, Samsung GALAXY S5, dar și dispozitivele Gear 2 și Gear Fit, fac echipa perfectă pentru ca tu să te bucuri de un stil de viață activ și conectivitate permanentă, oferită de tehnologia de ultimă generație.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod