S-a lansat Green Cola, prima băutură de tip cola cu ingrediente naturale, fără zahăr și îndulcitori artificiali

Cu îndulcitori pe bază de Stevia, 100% Gust, 0% Zahăr, 0% Aspartam, 0% Conservanți, 0% Acid Fosforic, 0% Sodiu, Cafeină Naturală din boabe de cafea verde.
Green Cola este prima băutură răcoritoare cu gust de cola, într-o formulă green ce reunește ingrediente de origine naturală, îndulcitori pe bază de stevia, cafeină naturală din boabe de cafea verde, fără zahăr, aspartam, acid fosforic sau conservanți și cu zero calorii.

Green Cola se adresează celor care vor să se bucure de același gust cunoscut de cola, dar care fac alegeri alimentare mai ușor de încadrat într-un stil de viață sănătos. Ceea ce diferențiază această băutură de toate celelalte similare de pe piață este inovația și rețeta unică.

Inovația băuturii răcoritoare Green Cola este oferită de îndulcitorul de origine naturală, stevia. Stevia a devenit populară în mâncăruri și băuturi ca o alternativă la zahăr. Zahărul conține carbohidrați și 4 calorii pe gram, iar stevia are 0 calorii și nu are carbohidrați, indiferent de cantitatea consumată.
Deoarece nu influențează deloc indicele glicemic sau aportul de glucide, stevia este potrivită și pentru persoanele ce suferă de diabet zaharat.

Beneficiile steviei:
Reprezintă o alternativă pentru persoanele care doresc să își mențină sau să scadă greutatea;
Ajută digestia și funcțiile gastrointestinale;
Îmbunătățește capacitatea de concentrare și combate starea de oboseală;
Are zero impact asupra indexului glicemic (I.G.) și a încărcăturii glicemice.

„În medie, 21.3% din populația României este obeză, iar o treime este supraponderală³. De-a lungul anilor, creșterea prevalenței este semnificativă: cu 14% față de anii 1990, fapt alarmant ce ar trebui să ne pună pe gânduri. Principalele alimente ce nu lipsesc niciodată de pe masa românilor sunt pâinea, băuturile carbogazoase, deci carbohidrații.
Un stil de viață sănătos, activitatea fizică zilnică, dar și alimentele sau băuturile alternative ce nu conțin ingrediente nesănătoase pot fi pilonii de susținere a unei vieți lungi și fără probleme de sănătate. De exemplu, stevia este o alternativă potrivită pentru a reduce consumul de zahăr, fapt ce ajută la reducerea și prevenirea obezității, dar și la atingerea obiectivelor de gestionare a greutății.“
, spune dr. Emilia Rusu, specialist Diabet, Nutriție și Boli Metabolice la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila“, București.

Green Cola nu conține acid fosforic. Acesta este folosit în industria alimentară și se regăsește în majoritatea băuturilor răcoritoare. Consumul îndelungat de acid fosforic cauzează pierderea de calciu și fragilizarea oaselor.
Potrivit unui studiu american, femeile care obișnuiesc să bea băuturi care conțin acid fosforic au o densitate osoasă mai mică cu 5% decât femeile care nu consumă așa ceva. 

Aspartamul este un îndulcitor artificial, produs în urma unui proces chimic, care se regăsește în numeroase alimente pe care le consumăm în fiecare zi. De cele mai multe ori, acesta este folosit ca un înlocuitor al zahărului. Aspartamul conține metanol, fenilalanină și acid aspartic, compuși care, consumați în cantități mari pe termen îndelungat, pot duce la probleme cardiace, neurologice, gastrointestinale.

Singura sursă de cafeină din Green Cola o reprezintă boabele de cafea verde. Acest lucru înseamnă că acidul clorogenic (substanță naturală cu multe beneficii asupra sănătății) din cafea nu este diminuat prin prăjire, ci se menține în starea sa naturală, benefică pentru organism.

Beneficiile cafelei verzi:
Ajută la pierderea în greutate, accelerând metabolismul și procesul de ardere a grăsimilor;
Ajută la prevenirea diabetului și a bolilor de inimă;
Reglează nivelul de zahăr din sânge;
Protejează ficatul;
Combate durerea și tonifică sistemul imunitar.
 
Green Cola a fost lansată în 2012, în Grecia, de către Pericles Venieris, antreprenor cu o carieră de peste 30 de ani în industria băuturilor răcoritoare, iar acum se vinde în peste 20 de țări din Europa și din afara Europei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod