Rupe lantul infectiei!

Reckitt Benckiser lanseaza gama Dettol - o gama completa pentru protectia impotriva bacteriilor si virusurilor transmise prin contact direct, singura gama de produse antibacteriene recomandata de Societatea Romana de Pediatrie.
Reckitt Benckiser lanseaza gama Dettol - o gama completa pentru protectia impotriva bacteriilor si virusurilor transmise prin contact direct, singura gama de produse antibacteriene  recomandata de Societatea Romana de Pediatrie.

Consideram ca suntem atenti la sanatatea noastra si a familiei noastre. Ne educam copii sa se spele des pe maini mai ales ca foarte multe boli se raspandesc datorite unei igiene precare. Atunci cand atingem  diferite obiecte, in special din spatiul public, colectam milioane de microbi care pot transmite boli
grave.
50% din infectiile respiratorii sunt provocate prin intermediul mainilor contaminate. Microbii care provoaca raceala sunt descoperiti pe mainile a peste 58% din persoanele bolnave. Acestia pot supravietui pe maini  pentru cel putin 2 ore, dar in fiecare ora ne atingem nasul si/sau ochii de cel putin 2 ori.

Oare suntem chiar atat de atenti? Folosim sapunul potrivit? Un sapun obisnuit nu ne poate proteja de virusuri si bacterii la fel de eficient ca un sapun antibacterian.

Sapunul lichid antibacterian Dettol protejeaza impotriva bacteriilor ce se raspandesc prin atingere.
Substanta activa din sapunul antibacterian Dettol distruge 99,9% din bacteriile si virusurile comune, inclusiv cele raspunzatoare pentru raceala si gripa. Sapunul antibacterian Dettol este  testat dermatologic, are un miros proaspat, iar formula sa contine ingrediente hidratante.

Gama Dettol este prezenta acum in Romania cu 3 produse: -2 produse pentru dezinfectarea mainilor: Gel antibacterian si Sapun lichid antibacterian -1 produs pentru dezinfectarea suprafetelor: Spray pentru  suprafete.

Gama Dettol este singura gama de produse antibacteriene recomandata de Societatea Romana de Pediatrie si este disponibila exclusiv in farmacii!

Spalati atent mainile cu sapun antibacterian Dettol de fiecare data cand ajungeti acasa, virusurile si bacteriile se pot dezvolta pe orice suprafata sau obiect.

Invata familia ta sa aiba grija de sanatate!


Pret recomandat: sapun lichid antibacterian Dettol 250 ml: 14,99 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod