Resveravit – suplimentul alimentar cu cea mai mare concentratie de resveratrol

In medicina actuala s-a dezvoltat o noua tendinta care presupune reintoarcerea la natura si descoperirea „comorilor” ascunse in legume si fructe.
Cu totii stim ca aparitia antibioticelor a fost considerata mult timp cea mai mare descoperire medicala. Insa, astazi, antibioticele sunt din ce in ce mai putin recomandate de catre medici, din cauza multitudinii de reactii adverse ce pot aparea.

Intr-un studiu clinic realizat recent la Universitatea Harvard, resveratrolul, substanta antioxidanta ce se gaseste in struguri, este considerata cea mai mare descoperire medicala dupa antibiotice. Resveratrolul este unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti pana in momentul de fata, iar studiile realizate in acest sens arata ca resveratrolul are un efect antioxidant de 4-5 ori mai puternic decat betacarotenul, de 50 de ori mai puternic decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C.

Singurul supliment alimentar natural, cu o concentratie de 98% resveratrol este RESVERAVIT, produs de Ropharma, care ofera rezultate deosebite in curele de slabire, are un rol eficient in detoxifierea ficatului si creste imunitatea organismului, stimuland imultirea celulelor sanatoase si capacitatea lor de regenerare.
Datorita concentratiei sale ridicate de resveratrol, acest supliment alimentar este recomandat si pentru efectele sale pozitive asupra aparatului cardiovascular. Resveravit este un bun protector cardiovascular, previne infarctul, reduce tulburarile circulatorii periferice, normalizeaza nivelul colesterolului si al glucidelor din sange, si nu in ultimul rand, impiedica imbatranirea prematura, creste tonusul si elasticitatea pielii. 

Suplimentul alimentar Resveravit, produs de Ropharma te ajuta sa-ti pastrezi sanatatea si frumusetea gratie extractului uscat din radacini ultimii de Polygonum cuspidatum, ce contine cea mai bogata sursa de resveratrol – flavonoidul polifenolic cunoscut in ani pentru statutul sau de „elixir al tineretii”.
Si care se gaseste indeosebi in fructele inchise la culoare, precum strugurii, murele sau afinele.

Astfel s-a gasit si explicatia de ce femeile si barbatii din Franta imbatranesc mai greu decat ceilalti europeni: consuma regulat vin rosu, ceea ce a dus la „paradoxul francez”: francezii sunt considerati oamenii cu cel mai sanatos sistem cardio-vascular din lume, in ciuda fapului ca au o alimentatie bogata in grasimi. 

Resveravit, suplimentul alimentar cu cea mai mare concentratie de resveratrol, este contraindicat doar in caz de afectiuni hepatice, sarcina, lactatie, si nu este recomandat persoanelor sub 18 ani.
In ceea ce priveste modul de administrare, se recomanda 1-2 capsule pe zi, in timpul meselor.

Resveratrolul are un efect benefic si asupra celulelor canceroase deoarece inhiba actiunea enzimelor ce ajuta la metabolizare si reduce cantitatea de substante cancerigene din organism, ajutandu-l sa elimine aceste substante. Cu alte cuvinte, resveratrolul poate induce apoptoza, adica autodistrugerea celulelor cancerigene.

Suplimentul alimentar RESVERAVIT, se gaseste in lantul de farmacii Ropharma si in magazinul online Ropharma, la pretul recomandat de 49 de lei. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod