Resveravit – protecţie antioxidantă pentru sănătatea şi frumuseţea ta!

Inca putin si vara isi va intra pe deplin in drepturi! Profita de timpul ramas si revitalizeaza-ti sanatatea cu ajutorul antioxidantilor, ce te vor ajuta sa intampini sezonul estival cu un plus de energie si frumusete ce vine din interior!
O alimentatie bogata in antioxidanti are un rol definitoriu in prevenirea si incetinirea procesului de imbatranire, intarirea sistemului imunitar, protejarea impotriva radicalilor liberi (responsabili pentru aparitia ridurilor) si mentinerea sanatatii inimii. Iar vestile bune nu se opresc aici: o cantitate semnificativa din antioxidanti poate fi asimilata chiar din dieta zilnica.

Din pacate, cantitatea de antioxidanti necesari organismului nu poate fi suplinita doar cu ajutorul alimentelor, deoarece organismul nu le asimileaza intotdeauna complet.
Tocmai de aceea, este recomandata completarea dietei cu suplimentele alimentare.

Resveravit este un supliment alimentar natural de la Ropharma care stimuleaza inmultirea celulelor sanatoase si capacitatea lor de regenerare. De asemenea, creste tonusul si elasticitatea pielii, avand o puternica protectie antioxidanta. 1-2 capsule pe zi ajuta la cresterea longevitatii si recuperarea dupa maladii infectioase si inflamatorii.

Resveravit este disponibil in farmaciile din tara si online pe www.ropharma-healthcare.ro la pretul de 54,6 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod