Resveravit – doza de tinereţe şi sănătate de care ai nevoie!

O alimentaţie echilibrată, bogată în legume şi fructe proaspete, mai ales în perioadele de tranziţie a anotimpurilor, este importantă pentru a vă menţine sănătatea sistemului imunitar la cel mai înalt nivel.  Însă atunci când simţiţi că este necesar  suportul unui antioxidant în plus, mai ales în situaţiile suprasolicitante sau în perioada curelor de slăbire, luaţi suplimente alimentare naturale, care ajută organismul să facă faţă schimbărilor.

Statisticile au arătat că resveratrolul este cea mai puternică substanţă antioxidantă cunoscută până în prezent, care are efecte benefice pentru organism mai mari de 50 de ori decât Vitamina E, de 20 de ori decât Vitamina C şi de 5 ori decât beta-carotenul.
Deşi se găseşte în destul de multe fructe (struguri negri, afine, coacăze, mure, prune), consumul ocazional este insuficient pentru a asigura necesarul de antioxidanţi de care organismul are nevoie. Resveravit, suplimentul alimentar produs de Ropharma, este singurul produs de pe piaţă cu o concentraţie atât de ridicată de resveratrol (98%), care asigură organismului o protecţie eficientă şi de durată. Preţ: 52 Lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod