RespirUsor, benzi nazale impotriva sforaitului

RespirUsor si-a dovedit eficacitatea in cazul a 75%1 dintre persoanele care l-au folosit pentru a scapa de sforait.
Benzile nazale RespirUsor nu contin substante medicamentoase, ceea ce face sa nu aiba efecte secundare sistemice, nu trebuie cumparate cu reteta medicala si sunt foarte usor de folosit. RespirUsor este o banda nazala adeziva cu lamele flexibile care se fixeaza pe nas in timpul noptii.

"Banda nazala RespirUsor ii poate ajuta pe multi dintre oamenii care sufera de sforait din diverse cauze sa obtina o ameliorare a afectiunii sau chiar sa scape de aceasta problema. Banda nazala RespirUsor se aplica simplu pe nas si actioneaza la fel de simplu: ridica cu blandete narile, marind deschiderea cailor nazale, si permite persoanei care foloseste produsul sa respire pe nas si nu pe gura.
Astfel, produsul amelioreaza imediat, reducand congestia nazala si, implicit, sforaitul
”, explica Prof. Dr. Ioan Paul Stoicescu, medic primar pneumolog la Institutul de pneumologie „Marius Nasta” din Bucuresti.

Pentru reducerea eficienta a sforaitului este important sa se foloseasca produsul timp de 6 nopti consecutiv. In acest timp, organismul reinvata sa respire pe nas si nu pe gura. Produsul RespirUsor a fost lansat in tari europene precum Italia, Spania, Portugalia, Germania.
Mai mult, produsul a fost declarat cel mai bun produs al anului 2008 de catre colegiul farmacistilor din Spania. In Romania, produsul se gaseste deja in farmacii si poate fi eliberat fara prescriptie medicala.

Pret recomandat
RespirUsor pentru piele normala sau uscata/sensibila (10 benzi): 31,4 ron
RespirUsor pentru piele normala (30 benzi): 62,8 ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod