Relaxeaza-te cu Lush Fesh handmade cosmetics!

3 dintre produsle sale ce te vor face sa te simti senzuala, adorata si iti vor crea acea „stare de bine“ pe care ti-o doresti pentru mintea si corpul tau.
Black Magic - ulei solid de masaj cu ciocolata, trandafir si portocale dulci

Uleiurile de masaj Lush sunt solide pentru ca au baza de unt de cacao ce hidrateaza foarte bine pielea si deschide porii, astfel incat uleiurile esentiale sunt absorbite in circuitul sangvin si au actiune terapeutica, fiind calmante, relaxante, afrodisiace, revigorante. Black Magic este un ulei de masaj cu proprietati afrodisiace provenite din ciocolata neagra si detoxifiante din trandafiri si portocale dulci.
Pret: 26.80 lei


Avobath - sare efervescenta cu avocado si ulei de masline

Sarurile de baie Lush contin bicarbonat de sodiu pentru a deduriza apa si a o face lucioasa.
Sunt indicate pentru o piele uscata, sensibila. Au actiune terapeutica datorita uleiurilor esentiale ce intra in circuitul sangvin si aduc acele stari de bine: de relaxare, calmare, antistres. Avobath este solutia ideala pentru o piele uscata, deoarece compozitia sa cu ulei de masline si avocado dau un efect de catifelare, calmare si hranire a pielii.
Pret: 18.80 lei


Bathos - spumant cu extract de violete

Spumantele solide Lush contin baza de sampon pentru a face spuma si bicarbonat de sodiu pentru a deduriza apa.
Bathos, prin compozitia sa cu extract de violete, iti ofera un efect de calmare, afrodisiac si in plus combate insomnia.
Pret: 19.80 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod