QUIXX® Extra – Respiră cu tot nasul

Berlin-Chemie Menarini lansează QUIXX® Extra, soluție nazală 100% naturală, pe bază de apă oceanică, care se utilizează pentru ameliorarea congestiei nazale şi sinusale, în raceală şi gripă.
QUIXX®  Extra este un ajutor natural pentru cavitățile nazale congestionate și sinusurile blocate, ajutând la curăţarea căilor nazale în mod activ, iar uleiul de eucalipt este ingredientul special, care are efect revigorant puternic. QUIXX® Extra se prezintă sub formă de spray nazal hipertonic și conține apă din Oceanul Atlantic cu minerale și oligoelemente valoroase, apă purificată și ulei de eucalipt.

Respiraţia este cea mai importantă funcţie vitală, iar nasul reprezintă poarta de acces către căile respiratorii, protejând plămânii.
Un nas sănătos filtrează, umidifică și încălzește aerul înainte ca acesta să pătrundă în organism, astfel că atenția acordată îngrijirii mucoasei nazale este cu atât mai importantă. În plus, congestia nazală prelungită și prezența mucusului acumulat în exces în cavitățile nazale crește riscul apariției complicațiilor, precum sinuzita, otita sau bronșita.


QUIXX®  Extra combină efectul de decongestionare cu senzaţia de prospeţime, iar uleiul de eucalipt revigorant creează senzaţia de nas şi sinusuri curate şi desfundate.  Datorită concentraţiei de sare mai mari decât a mucoasei nazale, QUIXX®  Extra drenează lichidul în exces și reduce inflamaţia, ajutând la ameliorarea congestiei nazale.
De asemenea, prin înmuierea mucusului acumulat și a crustelor uscate, QUIXX®  Extra ușurează suflarea nasului.

QUIXX® Extra este recomandat pe durata întregului an, ajutând la refacerea mucoasei nazale atunci când ne confruntăm cu congestii datorate stărilor de răceală sau gripă. În cazul unei intervenții chirurgicale la nas sau după un traumatism al acestuia, este recomandată utilizarea QUIXX® Extra numai cu avizul sau după consultarea unui doctor. În plus, QUIXX® Extra nu trebuie folosit în cazul în care există o alergie/hipersensibilitate la apa de mare sau la uleiul de eucalipt.

Spray-ul QUIXX® Extra poate fi folosit fără riscuri de către adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta peste 6 ani.
Consultați medicul cu privire la utilizarea QUIXX® Extra în timpul sarcinii și în perioada de alăptare.

QUIXX® Extra acoperă toate aspectele îngrijirii nazale, de la curăţare până la decongestionarea şi revigorarea nasului înfundat. Puteţi afla mai multe informaţii despre îngrijirea corectă a căilor nazale şi gama de produse disponibile, accesând site-ul www.quixx-nazal.ro.

Acesta este un dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod