Qlarivia, apa cu continut scazut de deuteriu

Qlarivia, apa imaculata, are un continut scazut de deuteriu (concentratia acestuia este de peste 5 ori mai mica decat in cazul apei obisnuite) si este rezultatul cercetarilor desfasurate de-a lungul anilor de un renumit colectiv de specialisti romani.

Deuteriul este unul dintre izotopii hidrogenului. Mai multe experimente au demonstrat ca apa cu continut scazut in deuteriu poate fi folosita cu rezultate deosebite pentru sanatate si fara niciun efect toxic.

Calitatile apei Qlarivia


Qlarivia se utilizeaza ca supliment alimentar, in primul rand pentru a incetini imbatranirea. Consumul zilnic a 500 ml apa Qlarivia este echivalent cu consumul a 3-4 kg de fructe proaspete.
Qlarivia se poate folosi in acest scop si prin incorporarea in creme pe baza de apa imaculata.

Alte efecte ale apei Qlarivia sunt:

  • Metabolice (reduce colesterolul si lipidele din sange, imbunatateste metabolismul general, starea generala, somnul, digestia si imunitatea)
  • Neuropsihice (imbunatateste capacitatea de munca, memoria, reduce anxietatea si depresia)
  • Dermatologice (imbunatateste aspectul pielii, trateaza anumite  afectiuni, cum ar fi psoriazisul - prin aplicarea directa pe zonele cu probleme sau incorporarea in creme).

Pretul variaza intre 12.50 si 20 lei pentru o sticla de 500 ml.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Moș Ion pe 15 Mar 2015, 19:53
    Qlarivia 25

    Este ieftină. Ar trebui să se vândă cu 10 lei picătura. După ce vei cheltui toată averea obții un singur efect: VEI DEVENI MAI DEȘTEPT și vei realiza că ai fost prostit.

    2
    0

  • dodo pe 13 Apr 2013, 19:00
    apa usoara

    E o metoda de a prosti lumea aflata in necaz si ai lua banii. Si nevastamea foloseste si evident ca nu o pot convige de ca apa asta face cam tot atat ca si apa sfintita de boboteaza. Cei care lauda produsul spun ca apa grea ( cea inbogatita cu Deuteriu ) este nociva celulei, iar apa saracita in Deuteriu este benefica, dupa care se spune ca este indicata la tratarea cancerului. Este o contradictie in termeni. Se stie ca in tratamentul cancerului, atat clasic ( chimioterapie) cat si naturist intentia este sa se opreasca dezvoltarea celulelor, vascularizarea lor…. Pai de fapt apa grea este benefica in tratamentul cancerului…. “Cele mai multe studii din strainatate prezinta apa grea ca pe un miracol in lupta impotriva tumorilor, cancerului si radicalilor liberi. Se mai propune si folosirea carbonului 13 (tot un izotop al carbonului mai “greu” decat cel gasit in majoritatea alimentelor), azotului 15 sau oxigenului 18 in acelasi scop. Toate acestea se bazeaza pe proprietati fizico-chimice diferite fata de variantele “usoare”. Pe langa efectele directe asupra radicalilor liberi si enzimelor din organism, are si un efect deosebit: iti da ceasul mai incet. Se naste intrebarea, ce sa alegem: apa grea propusa drept sursa a sanatatii de cercetatorii din toata lumea sau apa saracita in apa grea (adica tocmai pe dos) propusa de aceasta firma din Valcea?” Iata si argumentele “pro apa grea”, puteti folosi google pentru numele Mikhail SHCHEPINOV sau: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9823430?dopt=Abstract http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1689703 http://www.rexresearch.com/shchepinov/shchepinov.htm http://cat.inist.fr/?aModele=afficheN&cpsidt=16992758 http://cancerres.aacrjournals.org/cgi/reprint/42/3/1125.pdf http://www.telegraph.co.uk/scienceandtechnology/science/sciencenews/3529878/Heavy-water-could-help-us-live-longer.html http://www.newscientist.com/article/mg20026841.800-would-eating-heavy-atoms-lengthen-our-lives.html?full=true

    2
    0

  • alexandra pe 27 Dec 2008, 04:29
    Uff..informarea si reclama

    Despre acest subiect se pot spune multe, sunt sigura...Dar iata ce spun si eu, un consumator turmentat..Acest articol este incomplet..Avand de a face cu un produs relativ nou, despre care nu stim ce proprietati are, opinia unui cercetator sau medic care sa nu fie implicat in aceasta afacere ar fi fost binevenita.. Cat despre "renumitul colectiv de specialisti romani", imi imaginez ca este vorba despre aceiasi specialisti care se ocupa cu comercializarea acestei ape, impartind profiturile ;) Nu dau nume ca nu-i frumos..La fel cum nu-i frumos sa se faca reclama unui produs nu numai scump dar si tricky, intr-un articol menit sa informeze..

    1
    0

  • andreea pe 18 Dec 2008, 23:27
    e o pacaleala

    am gasit si o lista de studii care spun ca, din contra, apa cu deuteriu e cea mai buna: http://www.cristianmargarit.ro/2008/12/sanatate/apa-cu-sau-fara-deuteriu Pe cine sa mai credem?

    3
    0

  • maria ionescu pe 14 Dec 2008, 01:18
    as bea si eu apa qlarivia,dar...

    ...daca un flacon de 500ml cu apa "vie"costa intre 12,50 si 20 de lei si se recomanda a se bea o sticla pe zi...Cate dintre noi isi pot permite o asemenea cheltuiala?

    1
    0

  • petrus ioana pe 20 Oct 2008, 08:14
    qlarivia,apa scazuta in deuteriu

    ce pot sa fac cu 600ron?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod