Protecţie imunitară pe şapte planuri

Sistemul imunitar este mai complex decât ne-am imaginat, acţionând pentru protecţia noastră pe şapte componente diferite: circulator, limfatic, epidermic, respirator, sistemic, celular şi digestiv. Pentru...
Sistemul imunitar este mai complex decât ne-am imaginat, acţionând pentru protecţia noastră pe şapte componente diferite: circulator, limfatic, epidermic, respirator, sistemic, celular şi digestiv. Pentru a ne întări imunitatea, natura ne oferă un întreg arsenal de nutrienţi necesari organismului, acum prezenţi în SystemWell® de la Secom®. SystemWell® are o acţiune specifică asupra fiecăreia dintre cele şapte componente ale imunităţii prin formula sa complexă şi unică pe piaţa din România, care conţine vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicinale,  probiotice şi prebiotice.

Sistemul epidermic:

SystemWell® conţine Aloe Vera şi Gotu Kola care păstrează sănătatea pielii tale.

Sistemul respirator:

Extractele de Schinduf, Unguraş, Cimbru şi Iarbă Mare din produsul natural SystemWell® au rolul de a ţine la distanţă “invadatorii” din aerul pe care îl respirăm.


Sistemul digestiv:

Probioticele, prebioticele şi extractele de Goldenseal din compoziţia produsului menţin sănătatea sistemului digestiv, asigurând echilibrul florei microbiene intestinale şi ajutând la descompunerea şi asimilarea rapidă a alimentelor.

Imunitatea sistemică:

SystemWell®, prin extractele de Echinacea, Astragalus, Măslin şi Smirnă, stimulează producția de celule care asigură protecţia imunitară a organismului.

Sistemul circulator:

Extractele de Usturoi, Cordyceps, Ardei Roşu şi Ginkgo Biloba ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine.


Sistemul celular:

Celulele organismului se apără prin eliberarea unor molecule proteice puternice cunoscute sub denumirea de citokine. Sprijină apărarea celulelor din organismul tău cu IP-6 şi ciupercile medicinal organice Maitake, Reishi, Shiitake şi Yamabushitake, conţinute de SystemWell®.

Sistemul limfatic:


SystemWell® stimulează acţiunea limfocitelor prin extracte de Ginseng-Siberian, Gugul, Pătlagină şi Rozmarin.

Mai multe detalii cu privire la SystemWell® sau la alte produse Secom® pe site-ul www.secom.ro.
Produsul SystemWell poate fi achizitionat de pe site-ul www.secom.ro, farmaciile şi centrele cu profil naturist din întreaga ţară, la pretul de 46 lei cu tva inclus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod