Produse pentru ingrijirea tenului cu capilare fragile

Este extrem de dezagreabila o fata rosie cu mici vase de sange sparte. Daca incerci sa acoperi acest tablou cu diferite produse cosmetice, nu faci decat sa agravezi si mai mult situatia.
Acest tip de ten, numit cuperozic, este extrem de sensibil, se irita foarte usor, este puternic afectat de factorii agresivi ai mediului si de aceea are nevoie de ingrijiri speciale. Tocmai din aceasta cauza, tenul hiper-reactiv cu vase capilare fragile are nevoie de o ingrijire dermatologica si cosmetica, in acelasi timp. In acest scop, Iwostin a creat gama dermocosmetica Iwostin Capillin care face posibila o ingrijire corecta si eficienta a tenului cuperozic si hiper-reactiv. Este vorba de o intreaga gama de produse, pentru ca aceste probleme nu se pot rezolva cu un singur produs.

Lotiunea micelara purificatoare Iwostin asigura o curatare profunda si blanda a pielii.
Hidrateaza delicat, avand in plus o actiune antiinflamatoare si intarind vasele capilare fragile. Se obtine, in acelasi timp, reducerea tendintei de inrosire a tenului.

Crema pentru capilare dilatate Iwostin Capillin dezactiveaza radicalii liberi, intareste bariera lipdica a epidermei, prezinta o actiune antiinflamatoare pronuntata, imbunatateste circulatia sangelui, fortifica vasele capilare, prevenind spargerea acestora si inrosirea pielii.  

Pentru protectie eficienta impotriva radiatiilor UVA si AVB a fost creata Crema pentru capilare dilatate cu SPF 20 Iwostin Capillin.

Special pentru prevenirea acceselor de inrosire a pielii si pentru protectie a fost creata Crema anticuperozica cu SPF 15 Iwostin Capillin.
Aceasta elimina roseata vizibila a pielii si are un efect de lunga durata asupra cauzelor care produc inrosirea pielii, blocand actiunea neuropeptidului raspunzator de inrosirea si sensibilitatea pielii, intarind vasele sanguine fragile si crescand tonusul vaselor capilare. In acelasi timp, protejeaza pielea de efectul negativ al factorilor externi, precum radiatiile UV.
    
Dermocosmeticele Iwostin sunt disponibile exclusiv in farmacii.

Preturile produselor:

  • Lotiunea micelara purificatoare Iwostin Capillin - 30,20 lei (200 ml)
  • Crema pentru capilare dilatate Iwostin Capillin - 42,40 lei (40 ml)
  • Crema pentru capilare dilatate cu SPF 20 Iwostin Capillin - 44 lei (40 ml)
  • Crema anticuperozica cu SPF 15 Iwostin Capillin - 44 lei (50 ml)
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • greta_132 pe 4 Feb 2009, 15:49
    buna

    imi trebuiesc chiar mie

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod