Produse inovatoare in domeniul celulelor stem

Stem Sure inoveaza din nou, prin lansarea de noi produse in domeniul celulelor stem, in data de 8 iunie 2018.

Stem Sure are o experienta de 9 ani la nivel national, in anul 2009 aducand in Romania prima reprezentanta a unei banci de celule stem vest-europene. Este singura companie de celule stem din Romania ce ofera parintilor sansa de a avea celulele stem procesate intr-o banca de celule stem acreditata JACIE, concomitent cu recoltarea de sange placentar si de tesut de cordon ombilical. Astfel, folosind, in premiera pe piata romaneasca, separarea celulelor stem hematopoietice prin metoda de separare automata sub control uman, banca reprezentata de catre Stem Sure asigura sansele maxime de utilizare a probei de celule stem in cele mai performante centre de transplant de pe glob, care solicita prestigioasa acreditare JACIE.

Stem Sure va pune la dispozitie produse noi din 8 iunie 2018. Din dorinta de a inova in permanenta si de a pastra inalta calitate a serviciilor si produselor oferite, Stem Sure lanseaza pe piata din Romania noi produse in domeniu, disponibile incepand cu data de 8 iunie 2018. Prin noile produse oferite, isi propun sa faciliteze parintilor utilizarea in viitor a probei de celule stem recoltate astazi, la nasterea copilului lor.

STEM SURE PREZINTA NOI SERVICII, asociate recoltarii de celule stem la nastere:

Stem Sure va pune la dispozitie produse noi, oferite atat in cadrul pachetelor de recoltare celule stem, cat si in mod individual.

1. Asistenta la transplant

Cu totii ne dorim sa nu fie nevoie niciodata sa folosim proba de celule stem.

Insa, daca va fi nevoie, Stem Sure iti pune la dispozitie un serviciu complet, creat cu gandul la nevoile tale. Asistenta la Transplant este un pachet de servicii care te vor ajuta sa eliberezi, sa transporti si sa folosesti proba in conditii optime, lasandu-ti timp sa iti concentrezi atentia pe pacient si nu pe proceduri birocratice.

Acest produs include, in primul rand, toate testele premergătoare eliberării probei pentru transplant, teste ce au ca scop confirmarea viabilitatii probei după decriogenare, asa cum a fost comunicata in Certificatul de Stocare. In cazul in care este nevoie de proba, e indicat ca, inainte ca medicul sa inceapa pregatirea pacientului pentru transplant, acesta sa aiba confirmarea faptului ca pacientul va primi un transplant de celule stem vii si sanatoase, atat de necesare vindecarii.

Dr. Bogdan Ivanescu, General Manager Stem Sure
 

Mai mult, noul produs include si Asistența oferită Titularului în relația acestuia cu Unitatea Medicală aleasă în vederea efectuării Procedurii de Transplant. Stem Sure va asigura servicii de consiliere juridică, consiliere financiară si consiliere medicală prin intermediul unui specialist international. Clientii nostri vor avea acces consiliat la cel mai performant sistem medical, ei fiind corect si rapid informati cu privire la toti pasii necesari. Stem Sure va sprijina in folosirea cu succes a probelor de celule stem ombilicale.

Serviciul de Asistenta la Transplant include, de asemenea, si o simulare a conditiilor de transplant, utilizand recipientele noastre.

E important ca, atunci cand transplantul este in desfasurare, timpii pierduti sa fie redusi la minimum. Orice intarziere poate afecta pacientul si reusita transplantului. Prin serviciul oferit de Stem Sure, clinica poate pregati cu acuratete procedura de transplant, chiar cu mult timp inainte de momentul efectiv al tratamentului.

2. Testarea HLA a sangelui ombilical

Acesta este al doilea produs pe care Stem Sure vi-l ofera incepand din 8 iunie 2018. Astfel, va asiguram in mod gratuit testarea HLA a probei stocate inainte de transplant. Testul HLA este un test costisitor, dar indispensabil in cazul unui transplant. In urma testarii, medicii pot stabili gradul de compatibilitate genetica intre 2 persoane diferite. In cazul unui transplant, cu cat diferentele HLA sunt mai mici, cu atat reactiile de respingere sunt mai mici, iar sansele de reusita ale transplantului sunt mai mari.

3. Stocarea de ADN la nastere


Un nou serviciu ce va este oferit de Stem Sure este stocarea ADN-ului copilului chiar de la momentul nasterii. ADN-ul stocheaza toata informatia ce alcatuieste un organism. La nastere, ADN-ul este intact, proaspat, in forma sa cea mai buna, In timp, ADN-ul se va degrada datorita diversilor factori externi, ca de exemplu iradieri, fumat, medicamente, aditivi alimentari, pesticide si altele. Stem Sure va ofera oportunitatea de a stoca la nastere ADN-ul copilului in forma sa perfecta si nedegradata.
        
Stiinta avanseaza rapid, asa ca e bine sa existe o proba pentru testari viitoare.

Cum proba de ADN criogenat are o durata de viata practic nelimitata, copilul poate avea acces la ea oricand isi va dori. Deja sunt disponibile o gama larga de teste genetice, de la teste de genealogie si pana la teste de predispozitie la diverse boli. Cu siguranta vor urma si alte aplicatii.

4. Stocarea ADN-ului mamei

Este un produs inovator, ce va este acum oferit de Stem Sure. Mamicile au posibilitatea de a pastra ADN-ul propriu in forma sa actuala. Desi ADN-ul sufera modificari incepand de la momentul nasterii, nu este prea tarziu sa il stocam in forma sa actuala, pentru mai tarziu. In domeniul geneticii stiinta avanseaza rapid. An de an se descopera noi aplicatii bazate pe teste genetice - spre exemplu, aflarea genealogiei, ereditatea bolilor, predispozitia individului la boli sau mutatiile genetice, care duc la cancere, spre exemplu. Accesul la o proba de ADN stocat in momentul nasterii copilului, este primul pas oferit familiei pentru a intelege radacinile acestor boli si pentru a le putea controla in viitor.

5. Testare HLA pentru familie  


Vreti sa aflati daca proba copilului recoltata la nastere poate fi folosita in transplant si de catre fratii sau surorile acestuia? Sau poate chiar de catre parinti? Stem Sure va ofera posibilitatea de a afla, fara a afecta proba de celule stem recoltata la nastere.

HLA este un test de compatibilitate genetica intre doi indivizi diferiti – donatorul si primitorul de transplant. In cazul unui transplant, testul HLA este indispensabil.
Cu cat diferentele HLA sunt mai mici, cu atat sansele de reusita ale transplantului sunt mai mari. Prin acest serviciu, Stem Sure va ofera posibilitatea de a afla daca proba stocata a copilului e compatibila cu fratii sau surorile sale sau cu oricine altcineva din familie.

 

Azotul lichid prezerveaza probele biologice ale clientilor Stem Sure   

6. Screening metabolic neonatal

Stem Sure va ofera testul de screening metabolic al nou-nascutului - unul dintre primele si cele mai importante teste recomandate nou-nascutului. Acest test se face in primele 36-72 ore de viata ale bebelusului, este o procedura foarte simpla, dar care identifica circa 50 de tulburari congenitale (tulburari ale aminoacizilor, ale acizilor grasi, hipotiroidie, fibroza chistica, talasemie minora si altele) prezente inca de la nastere, ce afecteaza dezvoltarea normala a bebelusului. Cifrele arata ca un nou-nascut din 1000 se naste cu o tulburare metabolica, desi pare perfect sanatos. Depistate din timp, tratamentul acestor boli are mari sanse de reusita si copilul se poate dezvolta normal.
Stem Sure ofera constant solutii inovatoare! Stem Sure aduce viitorul, azi! Mai multe detalii pe www.stemsure.ro.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod