Priviti impreuna. Ascultati separat.

Starkey e mereu cu un pas inainte. Acum a lansat Wi Series - cel mai performant aparat auditiv de pe piata. Produsul Starkey beneficiaza de cel mai inovator sistem de ajustare al zgomotului, care ii permite sa pastreze acuratetea sunetului.
Starkey e mereu cu un pas inainte. Acum a lansat Wi Series  - cel mai performant aparat auditiv de pe piata. Produsul Starkey beneficiaza de cel mai inovator sistem de ajustare al zgomotului, care ii permite sa pastreze acuratetea sunetului.

Wi Series este proiectat sa redea claritatea sunetului chiar si in cele mai zgomotoase situatii. Si unde mai pui ca Wi Series poate prelua si sunetul stereo direct de la TV, radio sau computer. Cum? Simplu! Noul aparat contine tehnologia IRIS – o platforma de circuite wireless care iti permite sa te conectezi direct la cele mai felurite tipuri de aparatura media.

De ce? Pentru ca cea mai mare problema cu care se confrunta purtatorii de proteze auditive este ecoul.
El este cauzat de chestiuni dintre cele mai marunte: de la o simpla imbratisare pana la zgomotul periei de par. Acum aceste probleme au ramas in spate gratie tehnologiei PureWave Feedback Eliminator – aparatul Starkey elimina virtual toate aceste neplaceri.

Afla mai multe de la Starkey.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod