Plan de tratament ortodontic dedicat mireselor

Clinica Orto-Implant Expert, specializată în tratamente de ortodonţie şi implantologie, a lansat pe piaţa serviciilor de cosmetică dentară un program unic în România: tratamentul ortodontic dedicat persoanelor care îşi doresc să aibă un zâmbet perfect într-un moment important din viaţa lor. În cadrul noului concept chiar şi aparatul dentar, cunoscut drept un tratament de durată, aduce rezultate vizibile în cel mai scurt timp, pentru ca oricine să zâmbească larg şi să se bucure pe deplin de evenimentele speciale din viaţa sa.

Acest concept a luat naştere ca urmare a existenţei unei cereri din partea pacienţilor şi a fost posibil datorită descoperirilor din domeniul medical, care permit obţinerea unor rezultate foarte bune mai repede ca oricând până acum.

"Am întâlnit de-a lungul timpului viitoare mirese în căutarea unui zâmbet perfect pentru ziua cea mare, dar care ezitau să îşi pună aparat dentar din cauza ideii greşite că trebuie să aştepte mult timp pentru a vedea rezultatele. Astfel, ne-am gândit că ar fi util să punem la punct un program ortodontic în funcţie de intervalele de timp înainte de evenimentele speciale din viată pacientului şi să le oferim cele mai bune rezultate cât mai rapid”, explică doamna doctor Mihaela Dan, specialist ortodonţie şi ortopedie dento-facială şi fondator al Clincii Orto-Implant Expert.

Aşadar, în cadrul Clinicii Orto-Implant Expert, durata tratamentelor ortodontice începe să nu mai reprezinte  o problemă, fiind posibil ca aspectul dorit al danturii să fie obţinut exact la timp înaintea unui moment special din viată pacientului.

"Am reuşit acest lucru deoarece pe durata acestui tratament ne concentrăm în primele luni pe alinierea dinţilor din faţă, lăsând pentru următoarele luni ceea ce reprezintă, de fapt, motivul pentru care tratamentul ortodontic durează mai mult: corectarea muscaturii şi a poziţiei dinţilor din spate (măselelor), care datorită rădăcinilor mai puternice se deplasează mai încet”, spune doamna doctor Mihaela Dan, specialist ortodonţie şi ortopedie dento-facială şi fondator al Clincii Orto-Implant Expert.

Există mulţi factori care pot influenţa rezultatul final, inclusiv cât de drepţi sunt dinţii, starea gingiilor şi dacă există coroane sau plombe, astfel încât este indicat ca vizita la ortodont pentru o evaluare să aibă loc cât mai repede posibil, dacă pacientul îşi doreşte să aibă un zâmbet perfect înaintea unui eveniment important care se apropie.

Pentru a oferi un tratament interdisciplinar complex, echipa din cadrul clinicii Orto-Implant Expert este una completă, formată de doctori specialişti în domeniile ortodontie, estetică dento-facială, endodonţie, chirurgie, parodontoloie, protetică. Experienţa fiecăruia dintre ei oferă posibilitatea de a pune diagnosticul corect şi de a alege împreună cu pacientul cel mai bun plan de tratament, iar tehnologia pusă la dispoziţia echipei facilitează efectuarea unei game complexe de proceduri la cel mai înalt nivel de siguranţă şi confort. Adresa - Clinica Orto-Implant Expert:
Adresa: Aleea Blajel nr. 4, Bl. V3, parter; telefon: 0728.12.28.28, 021-796.10.28.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod