Picioare de podium. Masajul cu bambus te ajută să le ai!

Se spune că pentru a avea picioare suple și tonifiate trebuie să depui un efort consistent și să petreci multe ore la sală. Așa zisele, picioare de podium nu se obțin atât de ușor! Însă Dănuț Bujor, specialist masaj cu bambus, te asigură că există și alte soluții de reușită.

Desigur, exercițiile fizice contribuie din plin la accelerarea procesului de remodelare, însă dacă anumite condiții medicale te impiedică să faci sport sau dacă pur și simplu nu ai chef, timp sau dispoziție să mergi la antrenamente, masajul cu bambus te ajută negreșit să îți atingi obiectivul. Prin tehnica de masaj cu bețe de bambus este stimulată circulația, drenajul limfatic și eliminarea toxinelor din organism. Asta înseamnă pe de o parte că neconfruntându-te cu retenție de apa, volumul gambelor se va reduce considerabil și pe de altă parte că pielea își va schimba textura, devenind mai neteda și mai suplă.


De asemenea, este certificat faptul că masajul cu bambus are efecte de 8 ori mai bune decât masajul clasic anticelulitic, fără însă a provoca durere sau învinețirea pielii. În afara faptului că picioarele se vor subția și vor căpăta un tonus excelent, gradul de celulită se va reduce simțitor, pielea devenind mai netedă și mai catifelată.


Rezultatele sunt vizibile chiar de la primele ședințe, însă pentru efecte cu adevarat wow sunt necesare 10-12 masaje cu bambus, corelate desigur cu o alimentație echilibrată și cu menținerea unui stil de viață sănătos.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod