PHYTODENSIUM - Sampon revitalizant anti-aging

Te confrunti cu un par lipsit de viata? Frumusetea si stralucirea parului este rezultatul unei functionalitati sanatoase a scalpului. Scalpul retine toate elementele necesare pentru producerea cheratinei din sistemul microcirculator al organismului: aminoacizi, vitamine si derivati de sulf. Cheratina este proteina principala din structura firului de par raspunzatoare de sanatatea si forta parului.

Stresul zilnic reduce productia de cheratina, lasand parul mat si fara viata. Cu varsta, firul de par isi pierde o parte din aminoacizii esentiali, parul devenind mai fragil, aspru, subtire si mai putin rezistent.

Inlocuind elementele pierdute ajutam la refacerea rezistentei firului de par, protejam scalpul si redam parului supletea si stralucirea.

Solutia ideala a Laboratoarelor Phytosolba pentru obtinerea unui par revitalizat si a lupta impotriva semnelor de imbatranire a firului de par este samponul PHYTODENSIUM. O sinergie de plante care actioneaza pentru refacerea densitatii, fortei si vitalitatii firului de par. Gatuline R, extract dintr-o selectie de nuci, protejeaza impotriva radicalilor liberi, incetinind ciclul de imbatranire a firului de par.
Uleiul din seminte de coacaze negre, acizi grasi esentiali  bogati in omega 3 si omega 6, ajuta la regenerarea firului de par. Extractele din frunza de coada-calului si mesteacan reconstituie mineralele pierdute. Stimulat si fortifiat, parul isi redobandeste rezistenta, densitatea si vitalitatea.

Iata secretul pentru un aspect natural si un par revitalizat, dens si fortifiat! Disponibil in Farmaciile Help Net.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod