Pastila naturala care opreste incaruntirea parului!

Away Grey este noul produs inovator, care ofera un amestec patentat de vitamine super premium 100% naturale si plante medicinale, care previn si opresc incaruntirea parului.  Pe baza studiilor stiintifice documentate ale Universitatii din Bradford, Marea Britanie, super-vitamina anti-incaruntire actioneaza prin completarea unei enzime, care apare in mod natural si pe care o avem cu totii, numita Cataliza, ce se epuizeaza incet pe masura ce imbatranim, cauzand incaruntirea parului.

Peroxidul de hydrogen este produs in mod natural de catre organism, iar Catalaza are capacitatea unica de a-l descompune.
Daca nu produceti suficienta Catalaza, peroxidul de hidrogen va albeste culoarea naturala, transformand-o in gri. Remediul pentru parul carunt, Get Away Grey are o super-concentratie a enzimei cataliza, care previne si opreste incaruntirea parului, oferind in acelasi timp o alternativa sanatoasa si naturala la remediile chimice toxice de acasa sau la vizitele costisitoare la stilistul dvs. pentru vopsiri artificiale.

 Formula Vitaminelor Super Premium contine o concentratie foarte mare a enzimei Cataliza, pentru a combate parul carunt, combinand in acelasi timp aditivi pe baza de plante medicinale, plante si minerale, pentru a oferi stralucire si grosime parului.

Catalaza este un ingredient-minune, ce protejeaza celulele de efectul toxic al peroxidului de hydrogen, vinovatul principal al incaruntirii parului.
De asemenea, Get Away mai contine extract de palmier, sterol din plante, clorofila, cupru, vitamina B6, acid folic, biotina, coada calului, extract de radacina de urzica, precum si orz verde.

 Luati zilnic doua capsule de vitamine super premium Get Away Grey pentru inlocuirea parului carunt dupa masa, si urmariti pe parcursul saptamanilor cum parul creste si isi recapata culoarea naturala din radacini. Apoi, pentru a va mentine culoarea naturala a parului, luati in continuare doua vitamine super premium Get Away Grey, care sunt 100% naturale si sanatoase, o data pe zi, pentru a arata la fel de tanar(a) precum va simtiti.

 Rezultatele pot sa apara dupa doar 8 saptamani, in timp ce la altii poate dura pana la 12 saptamani.
Nivelul existent al Catalazei si capacitatea de absorbire si procesare a cantitatii de Catalaza, impreuna cu viteza de crestere a parului, vor influenta durata necesara pentru a vedea rezultatele. Continuati sa le luati si veti reveni la culoarea naturala a parului in cel mai scurt timp.

http://www.getawaygrey.ro/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod