Pasta de dinti - Sensodyne® PROSMALŢTM

Sensodyne® PROSMALŢTM este o pastă de dinţi special concepută pentru a ajuta la remineralizarea smalţului şi a proteja dinţii de acţiunea substanţelor acide conţinute de anumite alimente. Stilul de viaţă modern şi preocuparea pentru o dietă cât mai sănătoasă au condus la o creştere a incidenţei eroziunii dentare, cauzate de substanţele acide din multe alimente şi băuturi precum fructele, sucurile din fructe, băuturile carbogazoase sau vinul. Eroziunea acidă se manifestă prin vulnerabilizarea smalţului dinţilor şi o deteriorare graduală a acestuia.
În timp, ca urmare a acţiunii substanţelor acide, suprafaţa dinţilor devine mai moale, ceea ce o face vulnerabilă şi la un simplu periaj. Dinţii îşi pot modifica forma şi aspectul, iar marginile acestora pot prezenta o anume transparenţă.

Sensodyne® PROSMALŢTM este o pastă de dinţi pentru utilizare zilnică, care poate oferi beneficii în prevenirea eroziunii acide, ajutând la reîntărirea smalţului vulnerabilizat:  O formulă de fluor îmbunătăţită pentru a asigura nivelul optim, care protejează dinţii împotriva eroziunii acide şi ajută la remineralizarea smalţului; Abrazivitate redusă pentru a limita daunele provocate de periaj asupra smalţului vulnerabil; Nu conţine SLS pentru a evita deteriorarea stratului protector al dentinei; Are un pH neutru (7.1).
Smaltul dinţilor se poate dizolva la pH 5.3, iar dentina la pH 6.7.

Pe lângă protecţia împotriva efectelor eroziunii acide, Sensodyne® PROSMALŢTM are şi toate beneficiile unei paste de dinţi de uz zilnic: protecţie anti-carie, curăţare şi prospeţime. Sensodyne a creat Sensodyne® PROSMALŢTM pentru acele persoane care îşi doresc un stil de viaţă echilibrat şi bogat în alimente sănătoase. Acestea se pot bucura în continuare de fructe, sucuri de fructe şi alte alimente şi băuturi ce conţin substanţe acide, ştiind în acelaşi timp că dinţii lor sunt protejaţi împotriva efectelor eroziunii acide.
Gama Sensodyne® PROSMALŢTM include pastele de dinţi SENSODYNE® PROSMALŢTM 75 ml, SENSODYNE® PROSMALŢTM GENTLE WHITENING 75 ml, SENSODYNE® PROSMALŢTM JUNIOR 50 ml, apa de gură SENSODYNE® PROSMALŢTM şi periuţa de dinţi PROSMALŢTM.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod