Parodontax previne sangerarea gingiilor

Ai observat ca sangerezi cate putin de fiecare data cand te speli pe dinti sau cand musti dintr-un fruct? Nu este un semn de ranire a gingiilor, asa cum suntem tentati sa credem, ci este primul semn al parodontitei – boala gingiilor care ne distruge dintii.
Chiar daca nu ne doare, chiar daca dintii nostri par sanatosi, inflamatia gingivala poate evolua rapid catre pierderea dintilor. Bacteriile nu sunt niciodata indepartate suficient daca nu exista o igiena riguroasa, iar ele se aduna zilnic in cavitate si ataca gingiile.

Cercetarile din domeniul farmaceutic au dus la realizarea celor mai bune combinatii de ingrediente active in pastele de dinti speciale care actioneaza ca un scut in fata bacteriilor. Astfel, a aparut Parodontax.

Parodontax este singura pasta de dinti care contine cele mai multe ingrediente active eficiente in preventia si tratamentul gingivitei si parodontitei.


Rolul fiecarui extract din plante aflat in continutul produsului:
  • echinacea vindeca si intareste imunitatea;
  • musetelul reduce inflamatiile;
  • salvia amelioreaza durerea;
  • smirna intareste tesuturile;
  • chimenul stimuleaza circulatia sangelui
  • cuisoarele au efect dezinfectant;
  • menta improspateaza respiratia.

Diferenta dintre Parodontax si pastele de dinti obisnuite consta in proportia neobisnuit de mare de ingrediente active. Spre deosebire de pastele de dinti standard, precum si de pastele de dinti speciale pentru gingii, Parodontax Fluorid si Parodontax Classic contin 70% ingrediente active pentru ingrijirea gingiilor inflamate: bicarbonat de sodiu si extracte din plante.


In aceeasi gama pentru ingrijirea gingiilor, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare a lansat recent apa de gura concentrata Parodontax si periuta de dinti Ultra Soft.

Compania GlaxoSmithKline Consumer Healthcare a lansat in aceasta toamna o campanie intensa de informare si educare a populatiei cu privire la pericolul sangerarilor gingivale si la importanta controalelor stomatologice preventive.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Oancea George pe 9 Oct 2013, 21:49
    Paradontax

    Buna Ziua! Eu folosesc pasta de dinti Paradontax de vreo 2 saptamani si pot spune cu certitudine ca: sangerarile gingivale s-au oprit , respiratia este placuta mirositoare, dintii s-au albit mult mai mult iar senzatia este ca aceasta pasta chiar iti lasa o gura curata. Este incredibil chiar! Costa poate de doua ori mai mult decat pastele de dnti la moda insa se merita. Nu inteleg de ce sunt atat de multe comentarii ale celor nemultumiti...

    2
    0

  • mioara pe 17 Iun 2013, 15:26
    vaaiiii

    de atatia ani si atatea greturi cate cate provoaca reclama la aceasta pasta...chiar nu ati inteles nimic!!!!....atunci sunteti...o...voma... la fel ca pasta ca nu mai pot.stau la masa si vad scarbosenia asta....vaaaiiii....unde e DNA-ul...

    1
    0

  • gicu pe 20 Sep 2012, 23:42
    scarba

    reclama imputita conceputa de un dobitoc, la fel ca si jegosenia de reclama cu micozele lui tom degetel. Va doresc sa serviti in fiecare zi cate o supa din coji de bube cu puroi

    2
    0

  • anonim pe 9 Feb 2012, 18:50
    hmmmm.....

    nu stiu cum le da voie sa posteze o asemena reclama

    2
    0

  • mehigh pe 4 Dec 2010, 18:51
    hmmm...

    De ce nu le spui celor cărora le serveşti masa în sufragerie să închidă TV-ul? :)

    1
    1

  • iuliana pe 18 Nov 2010, 21:48
    referitor la reclama

    reclama asta nu e buna deloc...iti strica tot cheful...e o strategie de marketing ratata...ori se vrea ceva agresiv...oricum ar fi nu e ok..

    2
    0

  • dana pe 17 Sep 2010, 00:06
    trezirea.................

    eu cred k reclama e foarte educativa..pt k daka va vedeti fara dinti abia atunci va dati seama.cat de importanti sunt.bafta tututor la dinti cat mai buni fara probleme.take care

    1
    1

  • Bunea Vasile pe 1 Iul 2010, 19:59
    Ce-a mai jalnica reclama

    Dupa ce vad reclama la pasta asta de dinti credeti ca imi mai vine sa o cumpar ? Niste nesimtiti, nu stiu cum e pasta asta de dinti, dar nici nu vreau sa aflu vreodata din simplu motiv ca reclama imi face scarba.

    1
    0

  • ioana pe 9 Mar 2009, 10:54
    Raspuns

    Buna ziua, Dupa cum puteti sa observati, materialul este introdus la sectiunea "Shopping". Prin urmare, este reclama.

    0
    1

  • mariana pe 9 Mar 2009, 10:25
    servesc masa in sufragerie si se deruleaza reclama; concluzie: imi creste apetitul la vomitat

    aveti o reclama jos palaria; de cate ori ma uit la ea am stari de voma

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod