Pansamente hidrocoloidale pentru flictene (basici)

Urgo lanseaza o gama noua de produse revolutionare pe piata romaneasca: pansamentele hidrocoloidale pentru flictene (basici).
Noile produse au la baza inovatoarea tehnologie hidrocoloidala, fiind concepute pentru a calma imediat durerea si pentru a vindeca rapid rana, gratie crearii conditiilor optime de vindecare in mediu umed.

Secretul tehnologiei hidrocoloidale este carboximetilceluloza (CMC), un polimer absorbant si hidrosolubil. In contact cu rana, polimerul CMC absoarbe exudatele si formeaza un gel alb, in loc de o crusta. Aceasta reactie genereaza conditiile perfecte din punct de vedere al PH-ului, temperaturii si umiditatii pentru a grabi procesul de vindecare.


Pansamentele hidrocoloidale sunt proiectate ergonomic pentru a trata flictenele (basicile) din cele mai dureroase locuri: calcaie si degetele de la maini si de la picioare. Pansamentele au o adezivitate crescuta, pentru a ramane pe rana pana la 3 zile, chiar si in locuri supuse unor actiuni de miscare si frecare deosebite, precum calcaiele. Acestea sunt produse si ambalate diferit pentru uzul cotidian in mediul urban si pentru activitatile sportive. Pansamentele sunt concepute fie pentru a oferi un confort ultra-discret pentru femeile din mediul urban, fie pentru a raspunde nevoilor sportivilor sau persoanelor active, care nu vor ca o flictena sa ii opreasca din activitatile lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod