Panadol Baby - o joaca pentru mamici si copii

Mezinul familiei trece prin multe incercari de cand vine pe lume. Este atat de mic si dragalas, iar noi nu ne imaginam ca mai poate avea si probleme care sa-l impiedice sa rada si sa se joace: are dureri de burta, dureri din cauza aparitiei dintilor si a febrei.
Specialistii sustin ca durerea este o experienta emotionala care influenteaza in bine dezvoltarea copilului, iar febra poate avea un impact foarte important asupra felului in care organismul isi dezvolta sistemul de aparare. Dar, pentru ca lucrurile sa ramana sub control, orice mama trebuie sa aiba la indemana cel mai bun medicament pentru momentele cand cel mic nu este tocmai vesel si jucaus.

Panadol Baby suspensie orala este un produs potrivit nu doar pentru copii mari, dar si pentru copii mult mai mici, de la numai 3 luni. El reduce durerea si febra care apar in raceli, in eruptii dentare si dupa vaccinare.
Panadol pentru sugari si copii calmeaza durerile de gat, durerile de ureche si cele care apar in bolile infectioase ale copilariei, ca oreionul sau rujeola.

In cazul febrei, cea mai simpla si rapida metoda este atingerea fruntii. Studiile arata ca testul atingerii este corect in 75% din cazuri. Febra este in general un indiciu ca organismul duce o lupta impotriva unei infectii. In aceasta lupta corpul genereaza caldura in exces care este apoi eliminata prin piele.

Panadol Baby suspensie orala este un produs sigur si pentru ca poate fi dozat corect chiar de catre parinte.
Dozarea corecta este foarte importanta in ceea ce priveste folosirea analgezicelor care se elibereaza fara prescrip?ie medicala pentru copii. Ideal este ca dozajul sa fie facut in functie de greutatea copilului, iar medicamentul sa fie administrat cu un instrument de dozare, care ne ajuta sa prevenim supradozarea sau subdozarea.  

Panadol Baby are o seringa speciala cu ajutorul careia parintele poate masura doza corecta de paracetamol in functie de kilogramele si varsta copilului. Alaturi de seringa exista in cutie si un ghid de dozare.
Este vorba despre un tabel cu limite de varsta ale copiilor care ii ajuta pe parinti sa nu greseasca, chiar si atunci cand nu stiu cu exactitate greutatea celui mic. Doza de Panadol Baby recomandata copilului devine usor de administrat, iar gratie seringii dozatoare nu se pierde din substanta.

Organizatia Mondiala a Sanatatii, Colegiul Regal de Pediatrie si Sanatatea Copilului din Anglia impreuna cu Colegiul Medicilor de Familie din Statele Unite recomanda Paracetamolul ca fiind un analgezic si tratament antipiretic de prima linie. Organizatia Mondiala a Sanatatii sustine ca "tratamentul cel mai eficient si sigur in cazurile de febra la copii este paracetamolul 10-15 mg/kg la fiecare 6 ore".

Fiecare flacon de Panadol Baby suspensie orala contine 24 mg paracetamol/1 ml.
Este recomandat pentru sugari de peste 3 luni si pentru copii pana la varsta de 12 ani. Nu se va administra sugarilor sub varsta de 3 luni fara avizul medicului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod