Pampers Active Baby: cele mai elastice benzi laterale

Studiile au aratat faptul ca abdomenul bebelusilor se poate contracta si relaxa cu pana la 8 centimetri in timpul activitatilor zilnice. Pampers lanseaza scutecele Pampers Active Baby cu benzi laterale elastice, conceput pentru a oferi protectie si o mai mare libertate de miscare.
Gimnastica il ajuta pe micut sa se dezvolte sanatos si armonios. Piciorusele, manutele, burtica si spatele, toate au nevoie de atentie deosebita. Fiecare exercitiu contribuie la relaxarea sau tonifierea musculaturii intregului corp, ajutandu-l pe micut sa dobandeasca o mai mare flexibilitate in miscare si sa devina din ce in ce mai independent. Insa pentru aceasta, el are nevoie de un scutec care sa-i permita sa faca orice fel de miscare.

Noul Pampers® Active Baby, fiind un scutec deosebit de flexibil datorita benzilor laterale elastice, se potriveste perfect pe corpul micutului si ii va oferi libertate de miscare indiferent dacase rasuceste, se da peste cap, merge de-a busilea sau sta in cele mai neobisnuite pozitii.

Scutecele Pampers Active Baby cu benzi elastice sunt disponibile in marimile 4, 4+, 5 si 6 si sunt prezente in magazine incepand cu luna martie.

Pretul recomandat este 18.7 Ron/ produs
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod