Opalescence treswhite Supreme - sistem rapid de albire a dintilor

Ultradent, lider mondial in domeniul produselor de albire a dintilor, lanseaza in Romania cel mai inovativ si usor de folosit sistem profesional de albire a dintilor: Opalescence treswhite Supreme. Acesta contine 10 gutiere performante, care se adapteaza perfect arcadelor dentare si nu necesita amprentarea in cabinet si nici crearea unor gutiere individuale.
Opalescence treswhite Supreme contine 2 tipuri de gel: cel de albire, cu 10% peroxid de oxigen (H2O2), si un gel-bariera, care, aplicat pe marginea gingivala, protejeaza tesuturile moi.  Actiunea de albire este completata de fluorul si nitratul de potasiu din compozitia gelului, care asigura rezultate remarcabile.

Un tratament complet de albire dureaza 10 zile, cate 30-60 de minute/zi, iar culoarea obtinuta ramane stabila pana la 2 ani. Astfel, se asigura o albire rapida, protejand in acelasi timp smaltul dintilor si este disponibil in 3 variante: cu aroma de pepene, menta si piersica.

Recomandari pentru un tratament eficient:

1. Detartraj profesional in cabinetul stomatologic inainte de inceperea albirii (daca este cazul unor depuneri de tartru pe dinti, care vor impiedica albirrea dintilor la colet).

2. Albirea unei singure arcade (de regula arcada superioara) in prima faza pana la obtinerea saturatiei (culoarea nu se mai modifica) si dupa aceea a celeilalte arcade (arcada inferioara).
Numai in acest fel veti observa albirea dintilor tratati comparativ cu cealalta arcada.

3. Tratamentul provizoriu al proceselor si cavitatilor active din gura (daca este cazul unor carii sau alte afectiuni ce necesita tratament stomatologic).

4. Albirea nu afecteaza (albeste sau coloreaza) in niciun fel lucrarile protetice sau obturatiile existente in gura (punti, microproteze, obturatii cu compozit sau cu amalgam). Acestea isi vor pastra culoarea avuta.

5. Culoarea obtinuta dupa un tratament complet de albire ramane stabila pana la 2 ani de zile. Daca pacientul are o dieta bogata in lichide colorate si este fumator, se recomanda o data la 6 luni sa mai foloseasca pentru o ora cate o gutiera  pentru albirea celor doua arcade pentru reimprospatarea culorii.


Indicatii:

  • albirea se face numai pe dinti naturali vitali (care nu au avut tratament pe canal de scoatere a nervilor) sau devitali (care au avut tratament pe canal de scoatere a nervilor si canalele radiculare au fost sigilate);
  • albirea dintilor este indicata la toti pacientii indiferent de sex, alimentatie, afectiuni generale etc.
    cu varste cuprinse intre 18 si 65 ani;
  • fumatorii care in timp si-au colorat dintii, pot folosi albirea dintilor pentru readucerea lor la culoarea naturala;
  • persoanele cu fluoroza dentara (pete maronii si albe pe dinti), care s-a manifestat inca de la eruperea dintilor definitivi, pot albi dintii pe o perioada mai lunga (trebuie sa foloseasca mai multe cutii de trèswhite Supreme pentru a ajunge la un rezultat final optim);
  • persoanele cu pete de decalcifiere (pete albe pe dinti), care s-au manifestat inca de la eruperea dintilor definitivi, pot albi dintii chiar si cu o singura cutie de trèswhite Supreme.
  • persoanele cu pete de tetraciclina (coloratie brun inchisa a dintilor sub forma de pete  aparuta in la eruptia dintilor definitivi), vor avea nevoie de un tratament de pana la 6-9 luni de albire a dintilor. Tratamentul nu trebuie sa fie continuu ci pot face pauze de saptamani intre ele.  


Contraindicatii:

  • persoanele cu benzi transversale de tetraciclina (coloratie brun inchisa sub forma de benzi vizibile usor aparute la eruptia dintilor definitivi), dupa tratamentul de albire vor avea benzi albe transversale pe dinti.
    Nu recomandam acest tratament in aceasta situatie, decat daca este facut inainte de fatetarea acestor dinti cu fatete fizionomice. Aspectul final dupa albire nu este placut iar dintii raman cu acele benzi albe pe dinti;
  • femeile gravide sau cele care alapteaza. Nu exista informatii ca afecteaza, dar nicinu s-au facut teste pe aceste persoane;
  • copiii pana la varsta de 14 ani;
  • persoane care au numai restaurari protetice in zona frontala si laterala.
  • nu se albesc molarii de minte;
  • persoanele care au afectiuni active (carii, gangrene, canale deschise, dinti mobili, etc.) trebuie sa consulte inainte medicul stomatolog si sa rezolve in faza provizorie aceste afectiuni (adica: extractii, tratamente pe canale cu sigilarea lor, obturatii cu pansamente provizorii etc.)

ATENTIE !

Exista un procent de 5% in intreaga lume, care nu raspund la niciun tratament de albire, indiferent de modalitate, produs, brand.
Daca dupa 4 zile de tratament nu observati nicio diferenta, inseamna ca faceti parte dintre acestia.

Nu inghititi gelul din gutiera.
Poate irita mucoasele.

Daca apare o usoara sensibilitate dentara in timpul tratamentului sau dupa indepartarea gutierelor, aceasta este normala la pacientii cu dintii mai sensibili, cauza fiind deshidratarea usoara a dintilor. Dupa rehidratare insa, (cu saliva, dupa indepartarea gutierelor) aceasta dispare in maxim 24 ore.


Pret recomandat: 211 ron (fara taxe postale)
Poate fi comandat accesand site-ul www.treswhitesupreme.ro cat si direct de la importator – DIVIODENT SRL, Str. Gr. Romniceanu, nr. 31.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 17 Apr 2013, 19:43
    recomand

    Am folosit benzile cu aroma de menta in urma cu aprox. 2 ani, am fost foarte multumita de rezultat. Efectul nu a tinut 2 ani, dar chiar si asa a fost multumitor. N-are cum sa tina cateva zile daca il urmezi in intregime. Recomand!

    0
    0

  • oana pe 27 Nov 2010, 20:02
    albirea dintilor

    am facut acest tratament acum doi ani si sunt foarte multumita de el...

    0
    0

  • ana pe 17 Sep 2009, 11:33
    tratament

    am facut acest tratament si am avut rezultate care au durat cateva zile...am platit 200 ron si l am facut intr-o clinica f buna.nu sunt multumita.

    0
    0

  • adela pe 14 Aug 2008, 16:26
    Dinti albi

    Vreau sa incerc. Ce sa fac? Este bun?

    1
    0

  • maryanna pe 8 Aug 2008, 21:48
    Opalescence

    NU RECOMAND!!! Imi sustin opinia si de pe celelalte situri!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod