Nutritic La Roche Posay, ingrijire pentru tenul uscat si foarte uscat

Este o formula bogata in 11 lipide biologice obtinute din uleiuri vegetale selectionate pentru proprietatile lor nutritive si calmante la nivelul suprafetei cutanate. Crema prezinta o textura foarte fina si imita structura barierei lipidice a pielii pentru o impregnare imediata fara efect gras.
Crema a fost testata la temperaturi de pana la - 50 de grade Celsius, fiind utilizata de exploratorul Nicolas Vanier in timpul Odiseei Siberiene. In timpul calatoriei sale in Siberia, exploratorul a folosit Nutritic zilnic, timp de 5 saptamani. Farmacistul echipei prezent pe toata durata calatoriei a observat o excelenta prevenire a uscaciunii, eritemului si descuamarii, in aceste conditii extreme.

Lipidele sunt corpuri grase vitale pentru piele. Acestea ii intaresc filmul hidrolipidic - bariera sa naturala - si ii confera proprietati protectoare pentru a izola mai bine pielea de agresiunile externe.
O bariera naturala echilibrata in lipide asigura elasticitatea pielii, permitand retentia apei in tesuturi.

In timpul iernii, pielea este agresata de vant, de frig, de incalzirea centrala sau chiar si de razele soarelui. Pentru a se adapta la variatiile de temperatura si de mediu, pielea reactioneaza. Nivelul de sebum, bogat in lipide si nivelul de transpiratie se diminueaza; filmul hidrolipidic slabeste, devine poros si favorizeaza pierderea excesiva de apa de la suprafata cutanata. Astfel, aceasta isi pierde functia de protectie.

Pret recomandat: 44 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod