Nutrilite: Să vorbim despre nutriție

Nutriția corectă este deosebit de importantă pentru a atinge o stare de bine generalizată, la care aspirăm cu toții, în care organismul și mintea noastră se află în deplin echilibru.

Potrivit reprezentanților  NUTRILITE, brand-ul numărul 1 la nivel mondial în vânzarea de vitamine și suplimente alimentare distribuite exclusiv de către Amway, totul pleacă de la o alimentație variată alături de respectarea regulilor esențiale de conduită alimentară și activitate zilnică.


Alimentația adecvată ne ajută să ne păstrăm starea de sănătate și să ne simțim plini de energie în fiecare zi, iar hrana variată asigură echilibrul general al corpului și al minții.
Cu toții ne dorim să avem o viață mai sănătoasă, iar NUTRILITE poate fi un aliat de nădejde în acest demers. Obiectivul NUTRILITE este de a contribui la obținerea unei stări generale optime prin îmbinarea armonioasă a științei cu natura.


„Substanțele nutritive nu sunt sintetizate de corpul nostru si se împart in câteva categorii majore: macronutrienții, micronutrienții și fitonutrienții.

Este necesar să avem o dietă foarte variată și elaborată pentru a beneficia de cantitatea zilnică, optimă, de vitamine și minerale”, a precizat Raluca Felea, expert în nutriție și trainer Amway, în cadrul evenimentului NUTRILITE: Să vorbim despre nutriție.


În contextul stilului de viață impus de societatea modernă și extrem de dinamică, suplimentele alimentare NUTRILITE sunt concepute pentru a ne ajuta să ne atingem potențialul maxim. Cercetătorii de la Institutul de Sănătate NUTRILITE implementează filosofia NUTRILITE pentru o stare generală optimă, un cadru ce încurajează adoptarea unui stil de viață sănătos.

Cercetările au arătat că, pentru a trăi mai bine, trebuie să renunțăm complet la obiceiurile nesănătoase, să facem exerciții fizice în mod regulat și să avem o dietă echilibrată.


Potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății, citate de reprezentanții Amway, 75% din populația globală nu consumă cantitatea de fructe și legume recomandată, de minimum cinci porții pe zi.


“Introducând o varietate de alimente în dieta zilnică, ne putem susține sistemul imunitar și putem contracara efectele nocive ale poluării și stresului. Dieta nu înseamnă că vreau să slăbesc. Dieta înseamnă că vreau să mănânc sănătos.

Este recomandat să consumăm o mai mare varietate de fructe și legume, pentru a obține cele mai mari avantaje oferite de componentele organice din plante, numite fitonutrienți. Atunci când alimentația noastră nu poate acoperi necesarul zilnic de vitamine și minerale, este indicat să apelăm la suplimentele alimentare. Amway, prin intermediul NUTRILITE este una dintre puținele companii din domeniul suplimentelor alimentare care practică agricultura sustenabilă în propriile ferme și selectează cu maximă atenție plantele care să ne ofere plusul de energie necesar”, a subliniat Raluca Felea.



Fiecare produs NUTRILITE este rezultatul direct al unor teste complexe şi analize de laborator realizate de echipe formate din cercetători, microbiologi, chimişti, farmacişti și nutriţionişti.
NUTRILITE are peste 150 de oameni de știință, cercetători și instructori, reprezentând cel mai extins personal științific din industrie, care realizează, în fiecare an, peste 500.000 de evaluări ale produselor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod