Noul Blend-a-med Complete 7 Expert Enamel Protection protejeaza smaltul

Este dovedit stiintific ca ingredientele noului Blend-a-med Complete 7 Expert Enamel Protection ofera o ingrijire completa a smaltului, atat printr-o curatire temeinica, cat si prin protectia acestuia.
Aceasta pasta de dinti specializata contine Fluorisil, care imbunatateste rezistenta smaltului la acizi, precum si procesul de remineralizare, prin favorizarea absorbtiei de minerale (calciu si fosfat) prezente in saliva. Ionii de fluor sunt eliberati in timpul perierii si se integreaza in smaltul dinilor, ajutand la regenerarea si intarirea acestuia, sporindu-i rezistenta la atacurile acizilor.

Un alt expert este noua periuta Oral-B Expert Anti-Bacterial, cu ioni de argint. Tehnologia sa protectiva ajuta la inhibarea dezvoltarii bacteriilor pe suprafata perilor pana la trei luni.


Blend-a-med Complete 7 Expert Enamel Protection face parte dintr-o noua gama de pasta de dinti destinata ingrijirii specializate a dintilor, gama ce include: Blend-a-med Complete 7 Expert Gums Protection si Blend-a-med Expert Sensitive.  

Preturile recomandate pentru noul sistem de ingrijire orala:
  • pasta de dinti Blend-a-med Complete 7 Expert Enamel Protection – 14.9 RON;
  • periuta de dinti Oral-B Expert anti-bacterial – 18.9 RON
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Larysa pe 17 Oct 2009, 21:59
    sunT MultumiTa

    sUnt f multumita de aceasta pasta de dinti:X desi am trekut l adolescenta (14 ani) incepusem sa-mi fak griji pt dinti mei:D nu mai aveau smalt ,erau transparenti...:( iar akum de knd folosesk aceasta pasta dintii mei arata foarte bine:X

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod