Noul Always, cu 20% mai mult gel absorbant

Always crede in provilegiul de a fi femeie. De aceea, stie cat de importanta este senzatia de confort in fiecare zi a lunii, in fiecare moment al zilei. Acum, absorbantele Always...
Always crede in provilegiul de a fi femeie. De aceea, stie cat de importanta este senzatia de confort in fiecare zi a lunii, in fiecare moment al zilei. Acum, absorbantele Always, recomandate de Societatea de Ginecologie Endocrinologica din Romania, contin cu 20% mai mult gel absorbant, pentru 100% incredere in tine.
 
Fiecare femeie isi doreste sa traiasca frumos, sa zambeasca, sa se miste in largul sau, simtind pe deplin fiecare bucurie a vietii, neumbrita de mici surprize neplacute. Cu Always grijile dispar, iar fiecare secunda poate fi traita cu aceeasi intensitate, datorita protectiei imediate a absorbantului Always.

 
"Protectia este o prioritate. Femeile vor sa se simta in siguranta. Vor sa stie ca absorbantul lor le ofera protectie si le permite sa se bucure de alegerile pe care le fac in viata", afirma Ruxandra Albu, medic obstetrica-ginecologie.
 
Always Ultra contine cu 20% mai mult gel absorbant, ce retine lichidul in interior si ofera protectie imediata. Gelul face ca lichidul sa fie absorbit mult mai eficient. Extra-protectia nu inseamna ca absorbantul a devenit mai voluminos sau mai greoi.
Dimpotriva, absorbantul ofera acelasi nivel de confort, aspectul si senzatia deja cunoscute.

 
Acum, feminitatea este in siguranta in fiecare zi a lunii. Iar increderea de sine se transforma intr-o atitudine de viata.
 
Uita de surprizele neplacute si bucura-te impreuna cu Always de fiecare clipa a zilei!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lepadatu Victor pe 31 Aug 2010, 16:39
    Always Ultra

    Always Ultra Foarte multe femei aflate in perioada menopauzei se simt bine in pielea lor cand apeleaza la acest tip de absorbante sau la cele de tip mici precum binecunoscutele absorbante feminine OB . Pe mine personal ma preocupa intimitatea sexsuala a femeii , schimbarea zilnica a lenjeriei intime feminine dar mai ales spalarea pe zona vaginului de trei ori pe zi , inainte si dupa orice contact sexsual . Pe mine NU ma intereseaza SEXSUL FARA PREZERVATIV , cu aceasta ma refer la IGIENA MEA SEXSUALA . Respect si iubesc femeia , respect mai mult decat un heterosexsual femeia , care face SEX dar care NU SE GANDESTE LA APARITIA UNEI IRITARI A VAGINULUI IN TIMPUL PENETRARII .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod