Noua periuta electrica Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™

Intre tehnologie si beneficiile asupra vietii oamenilor exista o legatura foarte stransa. Recunoaste - te-ai intoarce vreodata la patefon pentru a asculta muzica preferata sau ti-ai calca hainele cu fierul de calcat cu carbuni?
Intre tehnologie si beneficiile asupra vietii oamenilor exista o legatura foarte stransa. Recunoaste - te-ai intoarce vreodata la  patefon pentru a asculta muzica preferata sau ti-ai calca hainele cu fierul de calcat cu carbuni?

Atunci cand vine vorba despre igiena dentara, tehnologia are un nou nume – periuta electrica Oral-B®.  Experimenteaza o curatare revolutionara in 2 minute cu noul Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™ care te ghideaza cum sa te speli corect pe dinti, fara a leza gingiile si te va face sa nu te mai intorci niciodata la periuta manuala!

Prin tehnologia sa avansata cu 5 moduri de curatare, cele 8800 oscilatii, 48,800 rotatii pe minut si aranjarea perilor in forma de cupa 3D, noul Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™ asigura o curatare superioara, dinte cu dinte, fara a leza gingiile.
In plus, periuta electrica poate ajunge in zone in care periuta manuala nu poate patrunde, ajutand astfel la eliminarea placii bacteriene cu pana la 100% mai mult fata de o periuta de dinti obisnuita.


Dr. Florin Lazarescu, medic stomatolog – “Curatarea corecta a dintilor este foarte importanta deoarece, in timp, aceasta previne o serie de probleme legate de placa bacteriana, tartru, gingivita si carii. De aceea,eu recomand Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™  - solutia perfecta pentru o curatare dentara revolutionara in 2 minute”.

Adela Popescu - actrita, cantareata recunoscuta pentru zambetul carismatic

“Viata mea se imparte acum intre concerte sau filmari si da, zambetul este important.
2 minute de curatare revolutionara a dintilor cu Oral-B® Triumph® 5000, si pot sa spun un singur lucru - nu m -as mai intoarce niciodata la o periuta manuala”. (TBC by AP)


Caracteristici Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™:

-  Tehnologie unica de curatare 3D foloseste pulsatiile*, oscilatiile si rotatiile pentru a curata fiecare dinte in parte oferind o senzatie de curatare profesionala

-  Senzor pentru controlul presiunii previne periajul agresiv si ranirea gingiilor

- Mod de curatare profunda - ajuta la un periaj cu pana la 50% mai lung, pentru o curatare completa

- Mod pentru albire

- Mod pentru dinti sensibili

- Masaj – stimuleaza si maseaza gingiile

- Ghid SMART extern furnizeaza un feed-back personalizat in timp real, oferind cea mai buna ghidare in timpul periajului.

Pret recomandat: Oral-B® Triumph® 5000 cu SmartGuide™ -  479.9 RON

Cumpara si incearca orice periuta electrica Oral-B.
Daca nu esti multumit in 100 de zile, iti returnam banii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod