Noua gama Vitacare - Suplesse si GlucoCrom

Noua gama Vitacare te ajuta sa ai mai multa grija de sanatatea si silueta ta si iti pune la dispozitie o serie de suplimente de cea mai buna calitate, care au combinatii unice de fitonutrienti si sunt extracte de maxima puritate si concentratie. Suplimentele Vitacare ofera un efect sigur si prin  studiile clinice ale produselor noastre se poate certifica eficienta lor.

Astfel Suplesse poate furniza o compozitie unica de fibre alimentare si extract de cafea verde, cu alte cuvinte beneficiile pe care ni le furnizeaza acest produs sunt: Digestia Usoara, Satietatea si Energia.
Suplesse este o formula naturala de control al greutatii obtinuta prin combinarea efectelor Chitosanului si Nopalului-complex de fibre dietetice naturale care participa la reducerea absorbtiei intestinale a grasimilor- cu extractul de cafea verde care stimuleaza metabolismul,arderea grasimilor si inhiba apetitul.

Uita de pofta de ceva dulce pentru ca exista GlucoCrom, produsul bogat in crom si vitamina C. Cromul este mineralul recunoscut pentru eficienta sa in reglarea si buna desfasurare a metabolismului glucidelor.


In acest sens, cromul picolinat potenteaza activitatea insulinei, astfel actioneaza indirect asupra concentratiei de glucoza in sange si astfel putem controla pofta de dulce. Vitamina C fortifica sistemul imunitar si intareste rezistenta organismului fata de bolile infectioase, asigura protectie impotriva stresului, ajuta la absorbtia fierului si impreuna cu acidul folic si vitamina B12 stimuleaza formarea globulelor rosii.

Un regim de detoxifiere echilibrat asociat cu aceste suplimente nutritive ne ofera toate sansele sa obtinem o forma excelenta, o silueta zvelta si o stare generala de foarte bine.

Aceasta asociere aliment/supliment ajuta la intarirea sistemului imunitar, furnizeaza energie, ajuta digestia si reduc greutatea corporala la normalitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod