Noua gamă Mastrelle sprijină femeile în orice etapă dificilă din viață

Durere, disconfort, scăderea sau pierderea interesului sexual, depresie...toate acestea pot fi cauzate de atrofie sau uscăciunea vaginală, care poate apărea oricând în viața unei femei și se datorează în principal scăderii nivelului hormonilor estrogeni.

Mucoasa vaginală devine astfel mai subțire, mai fragilă și își pierde din elasticitate, iar funcția de protecție împotriva bacteriilor și de curățare a vaginului se diminuează. 

Cum îți dai seama că suferi de uscăciune vaginală? Simți durere sau sângerezi ușor în timpul actului sexual, ai o sensibilitate constantă în zona vaginală (mâncărime, arsuri), disconfort în timpul urinării și te confrunți cu infecțiile/vaginitele repetate.


Cum poți trata problema? Laboratoarele Fiterman au creat o gamă destinată special prevenirii și tratării uscăciunii vaginale.

Produsele din gama MASTRELLE se adresează  nevoilor femeilor la diferite vârste, protejându-le feminitatea și sănătatea zonei intime, prin:


Mastrelle Chic 30+ gel vaginal hidratant și regenerant – recomandat pentru folosirea în perioada fertilă, gelul ameliorează simptomele de atrofie și durere în timpul actului sexual în doar 2 săptămâni de utilizare; hidratează și lubrifiază mucoasa vaginală, normalizează aciditatea, restabilește elasticitatea, ameliorează iritațiile, roșeața, având un pH 4,1 (apropiat de cel fiziologic).


Mastrelle Madame 45+ gel vaginal hidratant și regenerant – recomandat pentru folosirea în timpul menopauzei, acesta mimează acțiunea estrogenilor și îmbunătățește simptomele de atrofie și durere în timpul actului sexual după doar 12 săptămâni de tratament; hidratează și lubrifiază mucoasa vaginală, având un pH 5,0 (apropiat de cel fiziologic la menopauză)


Mastrelle Med capsule intravaginale – recomandat pentru femeile de orice vârstă, capsulele tratează infecțiile și afecțiunile ginecologice, normalizează aciditatea vaginală, favorizează refacerea microflorei vaginale.


Produsele se pot găsi în farmaciile partenere.
Redescoperă-ți feminitatea într-un mod eficient și sigur, fără reacții adverse!
Pentru mai multe informații, accesați www.fitermanpharma.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod