Noua crema adeziva Corega Ultra Fixare, fara zinc

GlaxoSmithKline (GSK) anunta lansarea noii creme adezive pentru proteze dentare Corega Ultra Fixare, fara zinc.

GlaxoSmithKline (GSK) anunta lansarea noii creme adezive pentru proteze dentare Corega Ultra Fixare, fara zinc.

 

Astfel, purtatorii de proteze dentare din Romania au la dispozitie doua variante de crema adeziva Corega, fara continut de zinc (Corega Neutro si Corega Ultra Fixare), pentru fixare puternica a protezei dentare, pe timpul intregii zile. Formulele fara zinc sunt semnalizate pe ambalajele celor doua produse prin mentiunea „Fara zinc”:

Noul Corega Ultra Fixare fara zinc ofera fixare puternica a protezei dentare, pe durata intregii zile, datorita ingredientelor de baza: carboximetilceluloza sodica (carboxymethylcellulose sodium) si sare dubla partial mineralizata (poly(methylvinylether/maleic acid) sodium-calcium mixed partial salt).



Conform cercetarilor de piata, purtatorii de proteze dentare recunosc ca cea mai mare neplacere cu care se confrunta este patrunderea resturilor alimentare sub proteza dentara, ceea ce determina disconfort, pe de o parte, dar si risc ridicat de dezvoltare a bacteriilor. Studiile clinice au demonstrat ca utilizarea cremelor adezive pentru proteze dentare fara continut de zinc din gama Corega asigura protectie cu pana la 74% mai mult decat in cazul nefolosirii unui adeziv dentar impotriva patrunderii resturilor alimentare sub proteza dentara.
De asemenea, cremele adezive Corega ajuta la prevenirea iritatiilor gingivale si imbunatatesc semnificativ stabilitatea protezei, asigurand confortul, increderea si satisfactia purtatorilor de proteze dentare.

Produsul este disponibil in farmaciile si magazinele din toata tara.
Pret recomandat: 26 RON.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 19 Iul 2013, 21:55
    Crema adeziva Corega,de o calitate slaba ,sub orice standard de calitate.

    Marca Corega ,indiferent ce pasta folosesti,este de calitate slaba,nu lipeste proteza mai mult de 2-3 ore. Sunt un client care a folosit Fixodent de toate tipurile de peste 10 ani,dar de cand am cumparat Corega folosesc dublul cantitatii. Este sub orice critica. Oare cine si-a dat acordul din Ministerul Sanatatii pentru importul unui asemenea produs ,slab calitativ,in ciuda reclamei agresive facute pe media.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod