Müller Mix - Combinatii de cereale, fructe si iaurt gustos!

Müller iti prezinta noul Mix, un amestec perfect intre iaurtul fin si cremos, simplu sau cu aroma de fructe, si cereale crocante sau preparat de fructe asezate intr-un colt.
Asadar, amesteca-le cum vrei tu: iaurt cu aroma de fructe cu cereale invelite in ciocolata fina sau iaurt simplu cu dulceata delicioasa de fructe. Pentru o gustare echilibrata si sanatoasa, Müller iti propune Mix Honey Crush, un amestec discret de iaurt cu miere, ce iti aduce energia necesara pentru momentele cand ai nevoie de o clipa de pauza.

La fel de natural si sanatos este si Mix Crispy Crunch, cu iaurt natural, aroma de vanilie si cereale crocante. Si, pentru ca momentul tau de rasfat sa fie complet, incearca si Müller Mix Choco Balls, care iti aduce 150 de grame de de iaurt fin preparat cu vanilie si completat cu fulgi de orez glazurati cu ciocolata.


Celor care prefera aromele fructate impreuna cu cereale crocante, le recomandam Mix Choco Flakes, un iaurt fin cu aroma de banane caruia i se alatura fulgi crocanti de porumb, glazurati cu ciocolata.

Pentru iubitorii fructelor, Mix Choco Cringles aduce un iaurt fin cu aroma de cirese in care se amesteca cereale glazurate cu ciocolata apetisanta. Un desert ce se traduce cel mai bine prin 150 de grame de placere si relaxare.

Daca esti mare iubitor de fructe, Muller ti-a pregatit o oferta generoasa de iaurt fin si un pic dulce, asezat alaturi de un colt plin de preparat gustos de fructe si pregatit pentru un amestec delicios care sa-ti rasfete simturile. Mix Capsuni, impreuna cu Mix Cirese si Mix Mure-Zmeura iti ofera tot atatea optiuni de petrecere extrem de placuta a unui moment de relaxare mult asteptat.


Produsele sunt disponibile in marile lanturi comerciale

Pret recomandat de 2,45 ron
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Geta pe 12 Apr 2013, 17:47
    Cele mai ok iaurturi de pe piata!

    Mie nu prea imi plac lactatele dar odata ce le-am gustat pe astea de la Muller am zis ca numai din astea o sa imi iau.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod