Moraz: solutia perfecta pentru ingrijirea picioarelor

Puterea de vindecare a plantei Polygonum are o traditie indelungata, efectele sale benefice fiind recunoscute de secole. Moraz a imbinat aceasta traditie cu tehnogiile moderne, dezvoltand astfel o linie de produse bazata pe ingrediente active 100% naturale.
Solul ideal si conditiile climaterice, impreuna cu tehnicile organice de cultivare, recomanda varietatea de Polygonum din Israel ca cea mai buna alegere pentru produsele dermocosmetice.

Caftan este o crema pentru ingrijirea picioarelor ce ofera cea mai buna solutie pentru toate problemele ce apar la acest nivel. Are efect hidratant, prevenind astfel aparitia crapaturilor si calozitatilor si ajuta la vindecarea naturala a micozelor, fungilor si basicilor, oferind protectie maxima talpii si calcaiului.

Eficienta cremei Caftan este dovedita prin studii clinice, chiar si pentru persoanele suferind de diabet, fiind recomandata de Asociatia Diabeticilor din Israel.

Produsele Moraz se gasesc in farmaciile selectionate.
Pret recomandat Caftan: 27.5 RON
www.pharmaconsulting.ro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rbadicut pe 19 Iul 2008, 16:33
    Tratament al picioarelor

    Cred ca este un bun tratament pentru picioare. Eu am nevoie de un produs care sa ma ajute sa nu mai am spargeri de vase sanguine la nivelul picioarelor. In acest moment am foarte multe vase sparte si se vede foarte inestetic. Ce s-ar putea face? Am 65 ani si aceste efecte eu aparut de 20 de ani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod