Minikit de calatorie Moraz cu trei produse

Te-ai intrebat vreodata cat este de important pentru sanatatea ta sa folosesti produse cat mai naturale? Secretul produselor din minikitul de calatorie Moraz consta in descoperirea...
Te-ai intrebat vreodata cat este de important pentru sanatatea ta sa folosesti produse cat mai naturale? Secretul produselor din minikitul de calatorie Moraz consta in descoperirea proprietatilor "plantei uimitoare" Polygonum, ale carei extracte au capacitati foarte mari de vindecare: acidul salicic (cu rol important in dezvoltarea si hranirea tesutului), taninul (efect antifungic, antiinflamator, antihemorgic), flavonoide (antioxidant, opreste hemoragiile, favorizeaza absorbtia vitaminei C), leucoanthocyanidin (antiinflamator) si vitamina C.

Gama de produse contine: crema pentru maini si picioare, crema cu efect reparator asupra pielii, crema antiacneica, decongestionant nazal (recomandat in special bebelusilor).

In minikitul de calatorie vei regasi trei produse a cate 10 ml fiecare:

Caftan - Crema pentru picioare
este cea mai buna solutie pentru toate problemele care apar la nivelul piciorului, incluzand si pe cele ale atletilor si diabeticilor. Asigura protectia maxima a talpii si a calcaiului. Hidrateaza pielea, ajuta atat la preventia, cat si la vindecarea basicilor, crapaturilor, calozitatilor, fungilor.

Dry Hands - Crema pentru maini
ofera protectie eficienta si de durata a pielii mainilor impotriva uscarii si craparii datorate variatiunilor climaterice, muncii prelungite sau a conditiilor dure de lucru; mentine pielea neteda, catifelata si sanatoasa. Se poate folosi si pentru alte parti ale corpului cu piele uscata.

Skin Saver - Unguent reparator
,
un tratament eficient pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii (taieturi, rani usoare, arsuri de gradul 2, eczeme, psoriasis, dermatite atopice, iritatii, seboree). Accelereaza refacerea tesutului si are un puternic efect antiinflamator si antiseptic. Relaxeaza si intretine elasticitatea si tonusul pielii.

Poti cumpara minikitul de calatorie Moraz din farmacii si magazine, la un pret recomandat (de raft) de 5.5 Ron.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudia pe 21 Apr 2008, 14:49
    creme sau unguiente

    Unguientul reparator SKIN SAVER este bun si pentru candidoza vaginala?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod