Memogink ameliorează fluxul sanguin și îmbunătățește microcirculația

Sănătatea pornește din interior și radiază la exterior atunci când  trăim în echilibru. De aceea, este importantă învățarea semnelor pe care propriul corp ni le dă pentru a-i oferi ceea ce are nevoie,  în cazul în care apar simptome precum mâini și picioare reci, amorțeală, creșterea în volum a picioarelor, sau chiar vindecarea lentă a rănilor. Astfel, Ropharma a lansat campania ,,Circulație bună și drum cu prioritate cu Memogink”, prin care informează asupra pericolelor la care suntem expuși în cazul unei circulații deficitare.

Circulația din interiorul corpului uman este importantă pentru sănătatea psihică și întreținerea stării de bine a întregului organism.

În momentul în care neglijăm acest aspect, problemele care apar încep să dezechilibreze tonusul. Unele dintre cele mai frecvente probleme de sănătate cauzate de circulația precară a sistemului nervos și a celui circulator sunt: anemia, arteroscleroza, embolia, presiunea arterială crescută, varicele, colapsul circulator, edemele, trombozele, depresia, demența etc. Aceste probleme nu țin cont de vârsta sau sex, ci de modul în care avem grijă să le prevenim.

Studiile arată că modul în care alegem să trăim voluntar și supunerea la diverși factori din societate ne controlează sănătatea.

Problemele legate de funcționarea normală a sistemului circulator apar din motive variate, însă pot fi evitate sau controlate. Pierderile de memorie sunt unele dintre mai temute simptome întâlnite odată cu înaintarea în vârstă, însă pot influența negativ și alegerile legate de alimentație, excese, vicii, stres, depresie sau chiar lipsa somnului.

Memogink este suplimentul alimentar care se comportă asemenea unui ,,polițist rutier’’ al organismului sănătos atunci când vine vorba de circulația sângelui, oxigenarea creierului și susținerea microcirculației și a fluxului sanguin.

În plus, acesta ajută la dilatatrea vaselor de sânge și menținerea presiunii arteriale normale, susține funcțiile cognitive și ajută la creșterea performanțelor intelectuale, capacitatea de memorare și învățare, vigilența, creșterea potenței, reducerea amețelilor și manifestă efecte pozitive în dereglarile circulației periferice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod