Mastile Montagne Jeunesse - frumusete si naturalete

Dupa o zi incarcata si obositoare, uitati de problemele de zi cu zi si rasfatati-va cu mastile reconfortante si proaspete Montagne Jeunesse in intimitatea propriului camin. Aveti la dispozitie o gama intreaga de ingrediente naturale care sa se potriveasca fiecarui tip de ten. Fiecare masca are o textura fina, se aplica usor si se usuca uniform. Este foarte simplu de indepartat si curata porii in 20 de minute.
Masca exfolianta cu castraveti

Cu un miros discret si proaspat, aceasta masca elimina impuritatile si lasa pielea catifelata si revigorata. Efectul anti-stress al castravetelui va va da o senzatie de prospetime si va va relaxa astfel incat veti fi gata pentru a petrece cateva clipe cu cei dragi.


Masca hidratanta cu ciocolata Montagne Jeunesse

Aceasta masca este excelenta pentru curatarea porilor, fiind recomandata mai ales pentru ten normal si uscat. Sarurile din Marea Moarta au efect de vindecare a pielii, in vreme ce untul de cacao si untul de shea o vor hidrata in profunzime.



Masca antistress Montagne Jeunesse


Are o textura placuta si o culoare senina, combinand calitatile nutritive ale namolului de la Marea Moarta cu cu cele ale algelor marine kelp. Nuanta albastra este data de lavanda, care aduce in plus si o mireasma placuta, sporind efectul de relaxare al mastii. Este ideala pentru curatarea in profunzime a porilor pentru tenul normal sau mixt, iar rezultatul este o piele fina, catifelata si intinerita.

Incercati, de asemenea, si mastile tonice - aromele de portocale, menta si ceai, levantica si iasomie, castravete si ceai verde, lamaie si ginseng va vor rasfata simturile si va vor crea o senzatie de relaxare profunda.
 

Pret:
Montagne Jeunesse Masca cu ciocolata: 6,49 ron
Montagne Jeunesse Masca Exfolianta Anti-Stress: 5,99 ron
Montagne Jeunesse Face Tonic cu minerale de la Marea Moarta: 6,78 ron
Montagne Jeunesse Face Tonic cu lamaie si ginseng: 5,99 ron

Mastile Montagne Jeunesse se gasesc  in hipermarketuri si supermarketuri.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 30 Aug 2011, 17:53
    Sunt bune

    Chiar sunt foarte bune mascutele. Am incercat mai multe de la ei si se vad efectele. Mai ales dupa o noapte lunga, masca cu colagen face minuni. :p

    0
    1

  • tuna irina pe 7 Aug 2009, 23:58
    super tare

    SUPER TARE MA INTERESEZ PT K O SA-MI DESCHID SI EU UN SALON SI....ESTE BINE DE STIUT

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod