Mascara Volume Flash Mousse - zero gene incarcate

Pentru maxi-volum si 0 gene incarcate, gama Volume Flash de la Rimmel London s-a imbogatit cu o noua varianta speciala pentru vara - Mascara Volume Flash Mousse.
Secretul pentru obtinerea rapida a maximului de volum pentru genele tale este formula unica cu Aeroboost a noii Mascara Volume Flash Mousse care confera densitate si de 5 ori mai mult volum instant.

Textura sa usoara, aerata, aluneca usor printre gene, acoperindu-le uniform de la radacina la varf. Genele arata mai pline si in acelasi timp perfect definite, pentru un efect de conturare a genelor dintr-un cont in altul. Tehnologia anti-gravitatie a noului mascara ofera senzatia de gene de doua ori mai usoare fata de o mascara obisnuita – genele tale nu vor parea incarcate!

Complexul de minerale revitalizeaza genele, astfel incat acestea sa fie mai puternice si mai sanatoase.
Formula aerata are un sistem ce permite genelor tale sa respire, pentru o senzatie ultra-confortabila. Genele tale nu vor mai fi niciodata uscate sau fragile, pastrandu-se moi si flexibile.

Pret recomandat: 18 RON
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marilena pe 22 Mar 2011, 17:15
    gene false

    si eu eram inainte multumita doar cu rimel dar am incercat de curand gene false si nici nu se comapara cu efectul pe care il ofera rimelul si in plus ca pot alege diferite modele...daca folosesc gene individuale scap de problema"gene lungi" cel putin 4-5 saptamani

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod