Masajul cu miere. Terapia perfectă pentru organismul tău în luna mai

Masajul cu miere este terapia perfectă pentru organismul tău. La baza acestei afirmații stau studii făcute de-a lungul timpului. „Știm că merea este un aliment bogat în vitamine, substanțe minerale, antibacteriene. Un astfel de produs nu are cum să ne facă altceva decât foarte bine.”, explică Dan Bujor, terapeut acreditat masaj cu bambus.

Masajul cu miere este o terapie care vine din Asia, unde este practicată încă din cele mai vechi timpuri. S-a descoperit, de asemenea, că masajul cu miere este benefic în ameliorarea diferitelor afecțiuni.

 

Beneficiile reale ale masajului cu miere


„Atunci când vorbim despre beneficiile clare ale masajului cu miere, pe primul loc aș trece întărirea sistemului imunitar, apoi îmbunătățirea circulației sanguine, stimularea drenajului limfatic sau atenuarea efectelor reumatismului.

Sigur, acestă listă este completată de beneficiile asupra sistemului imunitar, îmbunătățirea tonusului muscular și înlăturarea oboselii fizice sau psihice sau eliminarea celulitei”, continuă specialistul.
Masajul cu miere este un masaj relaxant, tonifiant, revigorant. O ședință de masaj durează între 30 și 60 de minute și este indicat să se facă o dată pe săptămână. Important de știut că persoanele care au manifestat alergii la mierea de albine au contraindicație clară.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod