Mănâncă variat, nutritiv şi controlează-ţi greutatea cu Shake Mix-ul Herbalife F1 fără alergeni!

Shake Mix-ul Nutritiv Herbalife Formula1 fără alergeni poate fi aliatul tău pentru un regim de viaţă sănătos! Shake-ul Formula1 fără alergeni, cu aromă de vanilie, este o masă sănătoasă şi delicioasă fără gluten, lactoză şi soia, soluţia perfectă pentru persoanele cu restricţii alimentare sau care urmează anumite regimuri.
 Conţine 22 de vitamine şi minerale alături de antioxidanţi, fibre, proteine Pisane din mazăre de înaltă calitate şi carbohidraţi de origine vegetală, precum şi extracte de rodie şi afine.

„Shake-ul Herbalife F1 fără alergeni este un supliment alimentar care asigură aportul echilibrat de aminoacizi esenţiali din proteine de origine vegetală, de fibre, acizi graşi Omega 3 şi micronuţrienţi. El conferă saţietate pe termen lung şi menţine ridicat nivelul de energie fizică şi intelectuală.
Stilul de viaţă sănătos şi nutriţia armonioasă înseamnă deopotrivă renunţarea la obiceiuri alimentare dăunătoare şi opţiunea de a face multă mişcare. Cred sincer că noi, oamenii, suntem desenaţi să fim foarte activi şi să ne simţim bine doar atunci când ne găsim echilibrul în ceea ce priveşte alimentaţia,” a declarat Dr. Corina Zugravu, medic primar Igiena Alimentației şi Nutriție, membru al Consiliului Consultativ în Nutriţie al Herbalife.

Pentru persoanele cu intoleranţă la gluten şi lactoză, shake-ul poate fi preparat adăugând două linguri (26g) de pudră în 250 ml lapte de soia sau migdale.
Cei care doresc să consume un shake fără soia şi gluten, pot folosi lapte de vacă semi-degresat. Shake Mix-ul Nutritiv Herbalife Formula1 fără alergeni este rapid de preparat şi reprezintă o alternativă sănătoasă și comodă pentru un mic dejun, prânz sau cină cu un conţinut scăzut de calorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod