Lush - arome perfect naturale pentru parul tau

Cu toate ca vara si vacanta incep deja sa devina o amintire, Lush este alaturi de tine cu o gama de produse la care vei descoperi arome noi, perfercte si naturale pentru a te frumusetea ta sa straluceasca pana la vara.
Veganese – balsam de par
Este un balsam de par ce contine ulei de lamaie, infuzie de lavanda, infuzie de rozmarin si infuzie de alge. Acesta contine alge din Marea Japoniei (ultima descoperire in industria cosmeticii). Algele au proprietati miraculoase de revitalizare. Rozmarinul invioreaza si hraneste firul de par de la radacina pana la varf. Amestecat in proportie de 1:6 cu apa, poate fi folosit si ca balsam leave-in, pentru o textura a parului cum nu ai mai avut! Balsamul este indicat oricarui timp de par.

 
Pret: 17.80 lei/100g, 36.80 lei/250g, 49.80lei/500g



The big tease- gel de par
Ingrediente: infuzie de menta, unt de cacao, ulei de jojoba, portocale dulci, ulei de bergamota, ulei de lamaie. The big tease confera o fixare intensa si de lunga durata parului tau, plus stralucirea de care are nevoie. Gelul are parfum revigorant de portocale, lamai si bergamota. Efectul gelului este imediat, indiferent daca parul este umed sau uscat.

Pret - 34.80 lei


Daddy O – sampon lichid
Ingrediente: violete, nuca de cocos si lamaie.
Primul lucru care iti atrage atentia la Daddy O este culoarea intensa. Dar aceasta numai te pregateste pentru ce urmeaza... parfumul naucitor care-ti trezeste toate simturile. Mare parte din puterea sa de seductie se datoreaza violetelor, ce au grija de parul deschis la culoare sau de parul copiilor, dand stralucire si finete.

Pret - 43.80 lei/250g

Veti gasi produsele Lush in:
Bucuresti: Galeriile Mario Plaza - Calea Dorobantilor, nr. 172
Bucuresti: Centrul Comercial Orhideea - Splaiul Independentei, nr.
210-210B
Brasov   : Carrefour Brasov, Calea Bucuresti, nr.107
Constanta: Tomis Mall, Str. Stefan cel Mare, nr.36-40
Timisoara: Iulius Mall, Str. Demetriade, nr.1
Cluj-Napoca: Iulius Mall, Str. Alex Vaida Voievod, nr.53-55
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod